Wednesday, November 2, 2011

2 Sampul Surat Berisi Rezeki

 

Salam semua,

Tengah-tengah dok melayan internet, tiba-tiba kak dekat opis aku hulurkan aku dengan 4 keping sampul surat.. mula-mula aku ingat sampul surat bil bulanan handpone aku.. sekali aku tengok memang betul 2 sampul tu dari celcom untuk bil pospaid bulan lepas dan 2 sampul lagi rupanya adalah sampul surat berisi rezeki.

cek nuffnang ke-7

Wah memang tidak kusangka 2hb dah sampai dekat tanggan cek dari nuffnang dan churp churp.. kalau nuffnang ni cek yang ketujuh untuk 2 tahun bersama nuffnang dan kalau untuk churp churp ni cek pertama… Tq NUFFNANG & CHURP CHURP.

Alhamdulillah adalah rezeki aku untuk shopping barang-barang baby lagi hujung bulan ni dekat Mid Valley.

Rakan-rakan blogger yang lain ada yang dah dapat sampul berisi rezeki tak? kalau pagi tadi Mat Tiger dah tunjuk Cek dia yang bernilai RM5k.. memang gila kentang.. sebulan 5k tu.. apa pon memang berbaloi dengan usaha dia selama ni.

Kata orang kalau ada usaha adalah jalannya.. tapi kalau dok duduk dia je.. masakan rezeki tu nak datang.. kalau korang tak percaya.. cuba tanya Mat Tiger @ eyriqazz apa yang dia buat sampai boleh dapat RM5K tu.. bukan dia duduk rumah goyang kaki tau.. kekadang tu terpaksa berkejar ke hulu ke hilir untuk joint mana-mana event.. tulah salah satu sebabnya nuffnang sayang dekat dia.

Mat Tiger Eyriqazz

Kredit Foto : Teratakarmo

So kalau korang nak kena sayang juga.. contohi blogger Mat Tiger tu ye.

5 comments:

  1. Uihhh kayolah pakcik tiger...hehe..Lu pun apa kurang bro..mesti masyukkk nie..hehe

    ReplyDelete
  2. @Jai : tak semasyuk Mat Tiger.. tapi lepaslah bayar kereta aku sebulan.. hehehe

    ReplyDelete
  3. lepas bayar keta sbulan? huyooo banyak tue =)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah,rezeki...rezeki anak....

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah syukur... simpan untuk anak tau bro!

    ReplyDelete

Jangan segan-segan bagi komen ye..

Artikal Terdahulu

Catatan Popular Bulan Ini