Tiba-tiba Mengidam Pizza Hut Pulak

10/20/2011 10:08:00 PG , 8 Comments

 

Salam semua,

Sebut je nama Pizza Hut akulah salah sorang penggemarnya.. kekadang tu kalau dah teringin sangat sampaikan seminggu 2 kali aku terjah Pizza Hut ni.. Kebetulan dekat area umah aku tu memang dekat sangat dengan Pizza Hut so memang takda alasanlahkan tak nak gi makan kalau ada menu baru.

Tiba-tiba pulak aku ternampak iklan dekat FB Pizza Hut tadi, wah ada menu baru rupanya.. tengok macam menarik.. kalau tak cuba tak tahukan.. kebetulan pulak Harimau baru je mengaung hari ni.. hehehe.. memang macam dah tahap wajib terjah je petang ni.. hehehe.

promo_oct2011_ultimate cheesy 7 pizza

Nilah dia menu baru dari Pizza Hut, Pizza Hut Ultimate Cheesy 7 Pizza, amacam menarik tak?

 pizza hut ultimate 7 cheesy 1

Siap dah ada model lagi tu.. ingat model tu tak jual ye.. yang jual hanya Pizzanya sahaja.. hehehe.

Ada sapa-sapa tak nak belanja aku makan pizza hari ini? Sayangku nak belanja abg tak makan pizza petang ni? hehehe

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

8 ulasan:

  1. wah piza hut..semlm baru adik ipo ajak makan..adehhh terliur pulak tengok cheese yg baru tue

    BalasPadam
  2. huuh.... walaupun x ske piza tp bila tgk ni.. haiyooo

    BalasPadam
  3. @far_east : tulah pasalnya tengok chease tu mengiurkan

    @athirah : beli jgn tak beli

    BalasPadam
  4. uih, ujan2 mcmni nmpak piza ni terus krok krek krok krek perot ni...........hehe

    BalasPadam
  5. Nak try la jugak....tapi takde lunch set....

    BalasPadam
  6. @hani Syahani : nafsu-nafsu tu semua.. hehehe

    @Hazman : beli bro jgn tak beli.. sebelum tu jgn lupa pos kerumah aku satu set ye regular punya.. hehehe

    BalasPadam
  7. jum jum bergegas ke pizza hut yang terdekat haha lapar

    BalasPadam
  8. bro!! order satu.. hantar kat putrajaya.. hehehe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..