Shopping Barang Baby Lagi | Jusco Bukit Tinggi Klang

 

Salam semua,

Syukur alhamdulillah atas rezeki yang tuhan kurniakan buat kami sekeluarga, siang tadi sekali lagi kami berdua gi terjah Jusco Bukit Tinggi, Klang untuk memenuhi impian isteri beli barang-barang baby lagi.

Jusco bukit tinggi 1

First time datang sini.. mula-mula sesat sampai ke pelabuhan Klang… hahaha.. so terpaksa guna talian hayat.. rupanya jusco ni mengarah ke Banting.. bukan ke Pelabuhan Klang.. hehehe

Jusco bukit tinggi 2

Sampai-sampai je terus cari parking.. tempat parking punyalah banyak rupanya.. so takyah gaduh-gaduh nak cari tempat parking ye kalau datang sini.. bayaran parking pun RM1.00 je untuk jam pertama.. murah kan?

Jusco bukit tinggi 3

Keluar dari lif je dah nampak perkataan JUSCO.. apa lagi cik malarang senyum sampai ke telinga.. sebab tak sabar nak beli semua barang-barang baby ni.. hehehe.. kalau nak tahu apa yang cik malarang beli.. tengok sampai abis ye gambar-gambar ni.. korang terperanjat punya.. hehehe.

Jusco bukit tinggi 4 Jusco bukit tinggi 5 Jusco bukit tinggi 6

Kan betul aku cakap tadi.. beli sampai 5 minit dalam Jusco tu pakaian baby dah bersusun atas tangan aku.. yang ni confirm beli.. hahaha.. tunggu ada lagi yang cik malarang beli..

Jusco bukit tinggi 11 Jusco bukit tinggi 7 Jusco bukit tinggi 8

Tu dia.. tangan tak habis-habis belek-belek topi dengan sarung tangan baby.. rasa-rasa berapa banyak sarung tangan baby yang cik malarang beli ni.. hehehe

 Jusco bukit tinggi 9 Jusco bukit tinggi 10

Kali ini giliran aku pulak jadi model beg galas barang-barang baby ni.. ada 2 jenis yang aku test.. tapi yang berkenan di hati yang sebelah kanan ni.. mula-mula nak beli terus.. tapi di sebabkan takda yang baru.. so cancel.. ingat nak cari tempat lain yang sama dengan yang aku test tu.. cepat-cepat ada yang nak sponsor tak?

Jusco bukit tinggi 12

Stroller baby yang ni pon tak beli lagi.. cik malarang paling suka yang merah tu.. mungkin lepas baby keluar baru nak beli.. Burged RM500.. yang ni nak minta sponsor dengan ibu mertualah.. hehehe

Jusco bukit tinggi 13

Akhirnya semua dalam troli ni  aku punya.. apa lagi pegilah bayor.. hehehe.. rezeki baby insyaallah sentiasa ada.

Setelah 4 kali shopping bersama isteri tercinta maka.. maka… maka.. inilah hasilnya yang berjaya kami kumpul… hehehehe.. jangan terperanjat ye.. cetengok… cetengok.

Jusco bukit tinggi 14

Bila dah tengok baju-baju dengan barang-barang ni.. tak sabar pulak rasanya nak tunggu myvitrd junior keluar.. paling tak sabar siapa lagi kalau bukan cik malarang.. hehehe.. sabar ye sygku.. semoga semuanya selamat nanti.. amin.. Nak shopping lagi tak? hehehe

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. Shopping Barangan Baby Dengan Harga Murah Sila ke Blog Kami @ "Smiley Baby Shop"

    BalasPadam
  2. Tuan blog nak tumpang promote sikit. Tawaran istimewa untuk prewalker dan kasut kanak-kanak.Untuk detail sila ke blogshop kami @"S&M Little Footwear" Untuk tuan blog saa bagi 20% discount kalau shopping di S&M Little Footwear.

    BalasPadam

  3. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi kami di:

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Kami memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati di Indonesia. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour dan Bali Muslim Tour.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..