Pemenang Utama Blogger MasterChef Malaysia Iras-Iras Wajah Datuk K Ramalan Dari Uncleseekers

 

Salam semua,

Semalam aku ada terbaca satu entri yang aku dah lupa linknya menyatakan bawa Uncleseekers mampu meramalkan nasib seseorang pada masa akan datang.. rasanya tak habis-habis kontroversi yang suka dibuat oleh Uncleseekers ni.

Mungkin ada yang percaya & tak kurangnya juga yang tidak percaya, ini kerana dalam Islam haram bagi orang beragama islam ni percaya kepada tenung nasib / ramalan nasib ni.

MasterChef Malaysia

Apa pon sekali lagi berita mengejutkan bukan setakat Uncleseekers meramalkan masa hadapan beberapa orang artis ni.. malah beliau turut meramalkan pemenang utama untuk pertandingan Blogger MasterChef yang sedang berlangsung hari ini di SACC Mall Shah Alam.

Beliau meramalkan pemenang utama hari ini adalah seorang yang wajahnya iras-iras Datuk K.. ehh sapa pulak yang dia ramal ni. rasanya kalau muka yang iras-iras dengan Datuk K tu aku macam kenal.. ini ke orangnya?

Jejai dan Datuk K

Itu semua hanya ramalan sahaja.. kalau benar itu hanya satu kebetulan dan bukan kuasa ramalan ditangan Uncleseekers.

Apa yang penting aku doakan kejayaan rakan aku Jejai @ Teratakarmo selaku ahli Geng Tali Barut yang akan bertarung habis-habisan dengan minah serai di gelanggang Blogger MasterChef.

GOOD LUCK JEJAI @TERATAKARMO

Nota : Untuk mengikuti sebarang perkembangan & keputusan pemenang pastikan tidak ketinggalan melayari FB MasterChef Malaysia.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

7 ulasan:

 1. @Kak ina KL : Wokey boleh kak no problem

  BalasPadam
 2. tgk ajelah sapa yg menang..

  BalasPadam
 3. Asanya tak habis-habis kontroversi yang suka dibuat oleh Uncleseekers ni.Mungkin ada yang percaya & tak kurangnya juga yang tidak percaya, ini kerana dalam Islam.thanks

  BalasPadam
 4. macam mana la dia boleh dapat minat baru ni.. nak jadi tukang tilik /ramal pulak

  BalasPadam
 5. I have never read this type of post its awesome and informative post which help me and now i am attaching those pages to my blog which google want to see on our blog with the help of your post.

  BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..