Peluang Cerah Untuk Menang Olympus PEN Lite E-PL3 Dari Nuffnang

10/12/2011 04:25:00 PTG , 5 Comments

Salam semua,

PEN-Lite-E-PL3-Red

Tuah ayam nampak di kaki .. tuah manusia siapa yang tahu.. so kalau tak mencuba tak tahu rezeki kita ada atau tidak.

Pastinya ramai yang mengimpikan sebuah gadget DSLR tak kiralah dari jenama apa yang penting namanya DSLR.

Andai kata korang dah lama berangan nak dapatkan gadget ini apa kata korang mencuba nasib dalam contest yang dianjurkan oleh Nuffnang dengan kerjasama Olympus ni.

Kerjanya mudah sahaja.. korang hanya perlu cari satu gambar yang yang menggambarkan saat paling gembira dalam hidup korang.. dan masukkan gambar tersebut di dalam entri korang yang bertajuk “My Happiest Moment”.

Hadiah yang bakal menanti anda adalah :

1st prize – Olympus PEN Lite E-PL3 Kit
2nd Prize – Olympus PEN mini E-PM1 Kit
3rd – 5th Prize – Olympus PEN Leather carry-all bag



Tarikh tutup penyertaan pada 11.59 pm, 12 November 2011 (Sabtu)


Mudah bukan.. so apa tunggu lagi info lanjut boleh layari blog Nuffnang

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. udah mengintai tapi takde idea lagi ni hehehhehe

    BalasPadam
  2. whoaa.... menarik kan contest nie... tapi lambat lagi tarikh tutupnya...so relax dulu....keh3x

    BalasPadam
  3. Wah...mcm menarik jer.....nak adiah jer boleh tak??huhu, takot la nak join....takot kalah...hehehe

    BalasPadam
  4. cube jugak.. amacam?..
    http://picturesbynur.blogspot.com/2011/10/my-happiest-moment.html

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..