Mom’s Care | Baby Carnival Sale Is Back

 

Salam semua,

Dua tiga bulan kebelakangan ni banyak sungguh carnival jualan barang-barang baby ni.. macam dia tahu-tahu je kami berdua nak dapat baby baru.. hehehe.

Yang terbaru tadi cik malarang ada tag dekat facebook adalah Baby Carnival Sale dari Mom’s Care. Karnival ni akan bermula pada 28 Oktober sehingga 7 November 2011 di IPC Shopping Center (IKANO).

Nampak gayanya kena gi lagi ni.. kebetulan ada lagi barang-barang yang rasanya cik malarang nak beli kot.. hehehe.

MomCare_Lft_-Oct-2011-2_148kb

Jangan lepaskan peluang keemasan ni.. jom sama-sama kita terjah karnival ni nanti.. rasanya kalau korang nak jimat beli barang-barang baby ni time nilah korang shopping betul2. hehehe.

Insyaallah bulan November ni rezeki ada murah sikit hasil dari blogging so bolehlah nanti shopping barang-barang baby lagi.. Doa-doa semoga kami semua terus sihat & dimurahkan rezeki.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

7 ulasan:

  1. @Sharinginfoz : tulah dah janji dengan wife kena terjahlah ni.. hehehe

    @malarang_kak : ok boleh sygku.. hehehe

    BalasPadam
  2. nanti 18-20 Nov pi kat midvalley pulak..mom & baby expo..boleh masuk pertandingan ibu mengandung cantik...

    BalasPadam
  3. @Azi : yang tu memang rasanya nak gi tu.. hehehe

    BalasPadam
  4. untung memang beruntung..dah tentu sesak dgn ibu mengandung kat situ..

    BalasPadam
  5. @Kak ina Kl : tulah pasalnya kak confirm ramai mak buyung datang nanti..hehehe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..