DiGi Broadband Dengan McAfee Internet Security

 

Salam semua,

Adakah hari ini anda yakin bahawa setiap hari anda telah melayari internet dengan selamat? jika anda tidak pasti kami ada jawapannya.

DiGi Antivirus

Untuk pengguna DiGi Broadband kini anda diperkenalkan dengan satu antivirus McAfee Internet Security bagi melindungi hak peribadi anda diceroboh ketika anda melayari internet.

DiGi McAfee

Dapatkan hari ini dan anda akan diberikan perlindungan percuma selama 2 bulan dengan McAfee Internet Security atau McAfee Family.

 

McAfee Internet Security

McAfee Internet Security yang telah memenangi anugerah PC Security Software membolehkan anda bebas melayari internet dengan penuh keyakinan.

Selain daripada sistem keselamatannya yang tidak henti-henti mengimbas dan menghalang e-mel yang berbahaya, kandungan web yang berisiko tinggi dan ancaman dalam talian seperti virus, spyware & malwares, ia juga mempunyai firewall dua hala untuk menghalang penggodam daripada mendapatkan akses ke PC dan maklumat peribadi anda.

Dapatkan satu hari ini untuk menikmati faedah berhubung diatas talian, melayari internet dan membeli-belah dalam talian tanpa memikirkan risiko keselamatan!

BELI SEKARANG!

System Requirements

  • Microsoft Windows XP SP3 or higher
    (32-bit)
  • Microsoft Windows Vista SP1 or higher
    (32- and 64-bit)
  • Microsoft Windows 7, including SP1
    (32- and 64-bit)
  • 512 MB RAM for XP
  • 1 GB RAM for Vista and Windows 7
  • 500 MB free drive space
  • 1 GHz processor
  • Internet connection (high-speed connection recommended)

Supported Browsers for Anti-phishing

  • Microsoft Internet Explorer 7.0and higher
  • Firefox 3.5 and higher
  • Google Chrome

     

    McAfee Family

    McAfee Family Protection adalah cara paling mudah untuk menggunakan perisian keselamatan Internet, ianya dibina untuk memberi kuasa kepada anda untuk mengatakan "ya" kepada anak-anak anda melayari internet, disamping mengetahui bahawa mereka akan selamat ketika mereka belajar dan meneroka internet.

    Teknologi canggih perisian tapisan ini menghalang kanak-kanak daripada terdedah kepada kandungan yang tidak menyenangkan seperti video yang tidak sesuai dan lirik lagu yang kurang enak didengar. Jika anda seorang yang sibuk, anda boleh dimaklumkan melalui e-mel jika apa-apa akses kepada laman web yang tidak sesuai cuba di akses oleh anak-anak anda.

    Dapatkan satu hari ini untuk mendapatkan ketenangan fikiran bahawa anak-anak anda telah selamat untuk belajar, meneroka dan menikmati Internet!

    BELI SEKARANG!

    System Requirements

    • Microsoft Windows XP or Vista(32- and 64-bit) SP1 or higher
    • Microsoft Windows 7 (32- or 64-bit)
    • 12 MB Hard Drive Space, 256 MB RAM
    • 1024 x 768 screen resolution or higher
    • Active Internet Connection
    • Microsoft Internet Explorer 7.0 or later
    • Mozilla Firefox 1.5 or later
    • Google Chrome 8.0 or later

  • Myvitrd

    Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

    2 ulasan:

    1. cayala bro.... updates pasal digi memang slalu ada kat blog nie

      BalasPadam
    2. @hazman : hehehe.. aku memang suka promote pasal digi ni .. sebab dia murah.. cuma dekat umah aku je takda coverage sebab area bukit.. kalau tak dah lama aku langga service2 DiGi ni.. hehehe

      BalasPadam

    Jangan segan-segan bagi komen ye..