Dalang Disebalik Geng Tali Barut Crew

10/03/2011 12:01:00 PG 13 Comments

 

Salam semua,

Pernahkah korang dengar nama Geng Tali Barut ni? Kalau belum pernah apa kata korang cuba google hari ini.. siapakah dalang disebalik Geng Tali Barut ni?

Sebenarnya apa yang aku nak maklumkan disini adalah Geng Tali Barut telah dikesan mewujudkan satu Pakatan Konspirasi di laman facebook yang diberi nama Geng Tali Barut Crew dengan berlogokan logo dibawah ni.

Geng Tali Barut

Logo rasmi ahli Geng Tali Barut Crew

Dari sumber yang dipercayai ahli yang menyertai pakatan konspirasi ini kini berjumlah seramai 18 orang semua yang kebanyakkannya adalah rakan-rakan blogger yang cintakan, gemarkan dan menyukai events dari Nuffnang.

Mungkin pada masa akan datang ahli ini akan bertambah dari masa kesemasa mengikut persetujuan dari ahli-ahli yang ada.

Jom kita tengok siapakah ahli-ahli yang dimaksudkan itu.

http://www.kakinakl.com/ (Ketua Geng Tali Barut)

http://www.eyriqazz.com

http://www.ciklilyputih.com

http://www.teratakarmo.com/

http://suterablogger.com/

http://hazmanfadzil.com

http://www.matjoe.com/

http://www.daydeck86.com

http://www.shahrulhairy.com

http://shakiddo.com/

http://jmr23.com/

http://sumijelly.com/

http://zuriey86.blogspot.com

http://www.cikhelena.com

http://www.hilalazmi.com

http://sw33tdarling.com/

http://www.myvitrd.com/

Muhammad Firdaus (anak kepada Ketua Tali Barut)

Nota Pesanan : Untuk makluman semua, kewujudan Geng Tali Barut Crew ini tiada kena mengena dengan geng kongsi gelap di negara kita.. Tujuan sebenar adalah untuk berkongsi pengalaman, ilmu dalam dunia blogging dan mengeratkan tali silaturahim diantara ahli-ahli yang ada.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

13 ulasan:

  1. nice one sangat rajin wahai amid haha...hope kita boleh jadi satu team yang best

    BalasPadam
  2. @bean Moreno : tq2 bro.. punya semangat aku buat sampai silap eja lagi.. hahaha

    BalasPadam
  3. JOM LAYARI!
    HIBURAN, INFORMASI & BERITA disini > Blog BOM321
    dan juga
    Gosip, Kisah & Gambar Artis disini > Blog GOSIP321

    BalasPadam
  4. Sempoi la bro....harap2x kita dapat get together dan support each other...

    BalasPadam
  5. alhamdulliah..semuga kesemuanya jujur di antara satu sama lain dan memperatkan lagi silatulrahim. Jangan cakap belakang tapi cakap depan-depan yer. Apa yang tak puas hati boleh tegur termasuk akak juga.

    BalasPadam
  6. wah.. hope can join u all one day..

    BalasPadam
  7. Nak join gak nnti.. He he..

    BalasPadam
  8. wowww, menarik,.. besh nyer kalau dpt join, ekekekke!!!

    BalasPadam
  9. Wahhh..abang saya nak join boleh? Ni url saya, saya budak baru nak merangkak..hehe..

    www.jejai.com

    BalasPadam
  10. May Allah bless our team! muahahah!! ameen!

    BalasPadam
  11. hope sgt dapat jadi team yang best! :)

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..