Borong Barang Baby Di IPC Shopping Center | Siapa Bakal Jadi Ayah Dan Ibu Wajib Terjah

 

Salam semua,

Petang semalam sempat aku dengan cik malarang gi terjah jualan gudang di IPC Shopping Center yang terletak di Ikano Power Center.

Kalau korang yang bakal bergelar ayah & ibu tu memang sesuai terjah IPC ni.. sebab banyak peralatan baby termasuk pakaian baby, botol susu dan lain aksesori baby dijual dengan potongan harga sehingga 70%.

shopping IPC 1

Promosi di IPC ni bermula dari 29/9/2011 hingga 2/10/2011 so jangan lepaskan peluang kemasan ni.

  shopping IPC 2

Suasana pengunjung di dewan jualan gudang IPC

 botol susu Avent 1 botol susu Avent 2 botol susu Avent 3 botol susu Avent 5

botol susu Avent 4

Antara barang yang menjadi tumpuan pengunjung adalah botol susu Avent yang dijual dengan separuh harga.. kata cik malarang memang murah sangat.

Avent Bress Pump

Breast Pump dijual dengan harga RM680 sahaja harga sebelum promosi RM899

botol susu kaca

Yang ni pon kita orang beli juga botol susu dari kaca.. Harga RM15 sahaja

bekas minuman baby bekas minuman baby2 bekas minuman baby 1

Bekas minum air baby hanya RM10 sahaja..pon kami beli.. hehehe

borong pakaian baby borong pakain baby murah 3  borong pakain baby murah 1 borong pakain baby murah 2

Pakaian kanak-kanak dijual dengan belasan ringgit sahaja.

Stokin baby pakaian baby

Akhirnya terjebak beli stoken baby ni.. satu RM5 sahaja..

 harga Borong sakan

Rezeki untuk my first baby sentiasa ada.. insyaallah bulan depan ada rezeki shopping sakan lagi ye sayang.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. tq atas info..nampak menarik tapi tak sempatlah nak ke sana. 1&2 Okt ada family day di Teluk Batik :(

    BalasPadam
  2. @Laili : hujung tahun ni memang banyak gila offer barang baby.. JUSCO pon ada buat juga sekarang ni

    BalasPadam
  3. insya Allah kalau masih larat akan ke sana. eh, cik Malarang bila due?

    BalasPadam
  4. waa......... nak beli BOTOL AVENT... 40z je ker?? yg 9oz ada tak?
    nak tahu botol avents tu sale up 70% ker? puting susu nya pun sale ker??

    Sumijelly.com

    BalasPadam
  5. yg ni ade lg x stok?? still murah lg ke??

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..