Saturday, October 1, 2011

Alamak Senarai Checklist Barang Baby Dah Keluar Ni

 

Salam semua,

Tu dia.. senarai checklist barang-barang keperluan baby untuk dibeli dah dikeluarkan oleh pegawai kewangan aku @ cik malarang.. hehehe..

Checklist Keperluan baby

Sayang, abg tengok lagi banyak yang tak bertanda dari bertanda ni… nampak gaya banyak lagilah pasaraya yang kita kena terjah ni ye sygku.. hehehe

IPC Shopping Center Jaya One

Kalau Minggu lepas dah terjah Jaya Jusco One Utama, 2 hari lepas dah terjah Jaya One dan semalam dah terjah IPC Shopping Center.. so hujung minggu (esok) nak terjah mana pulak sayangku (bukan perli ye) …hehehe.

5 comments:

  1. huhuhu panjang gila list.. confirm byk barang nk di beli. kita dulu list x de la panjang camni. beli ala kadar jer sbb baby nak membesar.. beli byk2 sgt kang membazir. :D

    ReplyDelete
  2. @The Lekat : hehehe.. takpelah.. anak firstkan.. so beli tak banyak mana pon

    ReplyDelete
  3. Anak 1st standard la boss...
    Apapun kesihatan ibu ngan anak tue kena jaga gak...

    ReplyDelete
  4. wah shopping habis..selalunya anak pertama memang camtu..excited..selamat bershopping

    ReplyDelete
  5. @fazrol : tulah bapak excited lebih.. he2.. ibu & anak dah confirm kena jg..he2

    @kak ina kl : tq kak.. ni pon baru balik ni.. he2

    ReplyDelete

Jangan segan-segan bagi komen ye..

Artikal Terdahulu

Catatan Popular Bulan Ini