Update Blog Atas Bumbung Kereta Pon Jadi

9/27/2011 12:01:00 PTG , 8 Comments

 

Salam semua,

Update blog myvitrd 1

Salah ke? tak salahkan apa yang aku buat ni.. janji jangan naik duduk atas bumbung kereta tu sudahlah.. ni semua gara-gara nak update blog dekat kampung masa balik raya ari tu.

Sedia maklum jelahkan rumah duduk dalam ceruk dikelilingi kebun kelapa sawit ni.. memang payah nak dapat line internet.. korang campak apa jenis broadband sekali pon tak kira dari celcom ke, Maxis ke, Digi ke, Umobile ke, Yes ke memang semua hampeh.. habis semua penjuru rumah.. di test untuk dapatkan Bar line paling kuat tapi hampeh juga.. dan penyudahnya lokasi atas bumbung kereta jadi mangsa.. hahaha

 Update blog myvitrd 2

Kalau dah namanya blogger tegar mana-mana ada peluang pasti nak je diupdate entri tu.. betul atau tak? Percaya tak kalau aku cakap dalam bilik termenung (toilet) pon ada orang update entri.. hahaha

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

8 ulasan:

  1. huhu..ni tahap internet di hujung jari..
    mne2 pon bole..padahal line cam hape je..hihi

    BalasPadam
  2. mmg dah addict sama blog nie hehe

    BalasPadam
  3. Memang blogger tegar nie.. Dahsyat... He he...

    BalasPadam
  4. fuhhh dah lama aku tak mai kat blog nie... sampai ataih bumbung.. huhuhu ini yang dikatakan blogger sejati neh... bravo bro..

    BalasPadam
  5. belasah le bro janji boleh berinternet kan

    BalasPadam
  6. ni bru btol blogger tegar..:-)

    BalasPadam
  7. KAlau ada poko kelapa yang rendah dah confirm2 aku duduk atas pokok kelapa beb nak cari line ni.. hahaha

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..