Sebelum dan Selepas

9/12/2011 04:12:00 PTG 5 Comments

 

Salam semua,

Alhamdulillah tengahari tadi makan tengahari aku ditaja oleh majikan aku.. sempena demam raya ni.. opis aku buat sedikit majlis hari raya dekat semua staff dekat opis.

Juadahnya adalah dekat bawah ni..

Nasi Beriani Kambing 1

Menu utama Nasi Beriani Kambing + Ayam + Lembu

Nasi Beriani Kambing 3 

Yang tinggal hanya kenangan… hehehe

Nasi Beriani Kambing 2

Pencuci mulut katanya.. tapi macam melantak je..

Nasi Beriani Kambing 4 

Yang tinggal hanya tangkai buah anggur je.. orang ke Jin yang makan ni?

Tak cukup dengan makan.. siap bungkus lagi.. hahaha.. kata orang tu time makan ingat-ingat juga orang lain.. so yang aku bungkus tu khas untuk cik malarang.. macam mana dia nak habiskan yang tu dia kena jawablah.. hehehe

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. hakhak...takot tgk yg selepas tu..
    cik malarang agak2 abis cmtu x ek??hihi

    BalasPadam
  2. hihi mmg betul2 makan nie..

    adehhh tak sabar nak tunggu buat rumah terbuka nasi beriani..

    BalasPadam
  3. ni melantak nih.. hahahaa... kenyang bro kalo ada makan2 nih.. ngeeeeee

    BalasPadam
  4. @iEyLa : hahaha.. cik malarang punya lagi banyak dekat umah.. hehehe

    @Far_east : rugi tak makan betul2 time free ni.. 2 ekor kambing golek tumbang.. hehehe

    @Aida Azryn : Kalau nasi beriani ayam ni.. memang kegilaan.. hehehe

    @Kid : memang kenyang gila bro.. mana tidaknya siap bungkus bawa balik lagi.. hehehe.. kambing golek.. tulang pon licin.. hehehe.. VADS bila ada open house?

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..