Royal Treatment Contest | Hadiah RM200,000

9/26/2011 01:47:00 PTG , 4 Comments

 

Salam semua,

Sesekali berangan jadi raja ok jugakan.. tapi kalau aku ni.. layak jadi raja kapur jelah.. hehehe.. korang tengok dekat bawah ni.. ada tokoh ke jadi raja ke?

myvitrd dan malarang-kak 

Ni semua gara-gara nak rebut hadiah RM200,000 lah ni apa-apa pon sanggup dibuat.. jangan terjun bangunan sudahlah.

Korang nak rebut juga tak duit RM200,000 tu.. kalau nak senang je.. korang follow je arahan dekat bawah ni..

 Magnum contest 1

Apa yang korang kena buat adalah.. masuk dalam facebook  Magnum Royal Treatment dan upload gambar korang yang paling menarik bersama Aiskrim Magnum.. seterusnya dapatkan seberapa ramai VOTE dari rakan-rakan facebook korang.. Senang ke Susah?

Jika Vote korang paling tinggi maka korang layak untuk ke peringkat seterusnya dan berpeluang untuk menang hadiah dibawah ni.

Magnum contest 4

Hadiah yang bakal menanti pemenang utama.. bernilai RM200,000 Mahkota bertahta berlian.. khas untuk yang tercinta..

Magnum contest 2

Lepas siap korang upload gambar korang tu.. mintalah jasa baik kawan-kawan korang gi Vote ye.. Vote yang tertinggi akan pergi kepusingan seterusnya.. kalau korang terpandang gambar aku tu jadi raja.. jangan segan-segan klik butang VOTE.. hehehe

Jom Sertai Magnum Royal Treatment Disini

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. selamat jadi raja hehe..gud luck yerr

    BalasPadam
  2. @Far_east : jadi raja kapur bolehlah.. heheehe.. raja sehari dah lepas

    BalasPadam
  3. bab2 vote ni... aduyaaiii.. bro masuk laaa yea

    BalasPadam
  4. Oh, ia besar dan i link ini jenis pertandingan.

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..