ManggaAd Menipu Blogger Selama 16 Bulan

9/06/2011 03:17:00 PTG , 13 Comments

 

Salam semua,

Manggaad Menipu Blogger 1

Korang kenal dengan logo dekat atas tu? rasanya kalau korang tak kenal pon takpe.. cukuplah lebih 16 bulan aku memperbodohkan blog aku yang lagi satu tu untuk mengiklankan pelbagai iklan dari ManggaAd ni.. Hari ini dengan saksi keyboard nak Mouse aku bebaskan engkau untuk cari mangsa-mangsa yang lain untuk di tipu.

Selama setahun semua berjalan dengan baik.. tapi sejak 4 bulan yang lalu ni.. seolah-olah aku mendermakan sahaja trafik blog aku kepada orang yang tak sepatutnya menerimanya.

Dekat bawah ni bukti earning hasil dari menyertai manggaAd 16 bulan yang lalu.. sudahlah nak claim untuk buat cash-out sikit punya payah.. nak reply email pon seolah-olah macam takda staff yang jaga company ni.. ke nyamuk-nyamuk je yang keje dekat dalam company ni.

Manggaad Menipu Blogger

Rasanya bukan aku sorang yang perasan masalah manggaAd ni.. tapi tentu ada ramai lagi yg senasib dengan aku.. Kalau ada yang dah berjaya cash-out duit dari manggaAd ni.. sila tampil berikan komen.. memang macam ni ke cara company ni melayan pelanggannya?

Ada baiknya blogger-blogger yang baru memilih company selain manggaAd ni untuk mencari duit sampingan.. cukuplah pengalaman selama 16 bulan diperbodohkan.

Sekarang ni.. aku masih tabik pada NUFFNANG… no problem & very friendly melayan kerenah blogger-blogger..

Jadikan pengalaman aku ni sebagai pengajaran kepada yang masih setia dengan ManggaAd ni… Syarikat pengiklanan yang HAMPEH!!

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

13 ulasan:

  1. Samela kite.. saye dah 6 bulan join.. satu income pun tak rase.. bile cek akaun tgk RM0.00.. pe kes? igt dia kumpul ke pe.. rupenye mmg sampai sudah takde.. so, dgn senang hati remove iklan.. habis citer.. so, setia dgn nuffnang.. lagi ok.. huhu

    BalasPadam
  2. x sangka.....kuar harian metro etc..tapi menipu rupanya...

    BalasPadam
  3. so far masih setia ngan nuffnang

    BalasPadam
  4. Sori bro...
    Kalau tak silap aku...
    depa ada email... suruh kita tukar iklan lama di blog tue...

    Tapi semmg... aku suka nuffnang juga...

    BalasPadam
  5. code lama / code baru sama je. aku dah test drive langsung x dapat sesen walaupun impression banyak gila.. lepas tu bengong keluar iklan Innity di mangga ads

    BalasPadam
  6. memang penipu gila mangaad, anak syarikat utusan merapu la katakan....

    BalasPadam
  7. huh, nasib baik aku baca ni. baru tahu manga ads ni camna. yang terbaik nuffnang ke? nnti aku try ler. tq-tq

    BalasPadam
  8. baru tau dowh bende nie...aduyai...da le nak log in x dpt...tahyol mahyol la bende nie...siap blogger terhebat pon promosi kan bende nie kt aku...hampeh...4 bulan langsung x dpt ape...dgn sekarang aku buang bende alah yg melekat kt blog aku tu....

    mai singgah . . .follow skali...hihihi..

    http://azwan-dwan.blogspot.com/2011/09/ninja-cat-vs-cat-balloon.html

    BalasPadam
  9. lepak dengan nuffnang aje bro..

    BalasPadam
  10. Aku dah kata memang ramai yang senasib dengan aku.. bab code tu memang aku dah lama tukar kepada yg baru.. sama macam kawan2 kita cakap tu .. takda kesan apa pon..

    Baik fokus dengan nuffnang.. dapat tiket wayang free, dapat makan free cek pon dapat juga..

    BalasPadam
  11. yeahhh.... ngan nuffnang leh layan geng talibarut jugak kan....

    BalasPadam
  12. nuffnang terbaik

    regards,
    jom tengok smartphone

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..