Benarkah Myvi 1.5 Xtreme Akan Dilancarkan Pada 16-9-2011

9/05/2011 11:57:00 PG , , , 7 Comments

 

Salam semua,

Pastinya ramai yang ternanti-nantikan pelancaran model terbaru Produa Myvi ini.. yang katanya diberi nama Myvi 1.5 Xtreme.. Sekali pandang rupanya memang gah dengan warna kuning menyala.

myvi lagi best extream 3

Dengan di kelilingi body Kit yang menarik rasanya tak perlu lagi nak ubah suai kereta ni.. kalau rasa nak beli kereta baru buat masa sekarang ni.. sabar dulu.. tunggu pelancaran model ni.. kalau berminat apa lagi rembatlah sebiji.

Dua persoalan yang bermain difikiran aku sekarang ni..

1) Engine apakah yang akan dipadankan dengan tubuh badan kenderaan ini?

2) Adakah harga yang bakal ditawarkan nanti lebih murah dari Perodua Alza?

Jawapannya semua akan terjawab nanti semasa pelancaran akan datang

 myvi lagi best extream 2

myvi lagi best extream 1

  Sumber foto : Facebook New Myvi 2011

Bagi peminat kenderaan kompak rasanya kenderaan ini mampu memukau peminat-peminat diluar sana.. Kalau ada test drive nak juga aku gi test Model ni.. nak test drive tak syg?

Nota buat tersayang : Sayang nak kereta baru ke?… hehehe

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

7 ulasan:

  1. mmg nampak smart giler. ganas dan sangat lawa

    BalasPadam
  2. @Matjoe : tu yg gatal tangan nak tukar kereta ni.. hahaha

    BalasPadam
  3. br je bli myvi lagi best.... hahahahha... enjin toyota vios kn guna? hikss...

    beli la 1 :)

    BalasPadam
  4. 1.5L dah panggil Extreme ka? Itu Proton Satria neo 1.6L manual kira sudah kereta tahap dewa la? Aiyooo.... kalau handling tetap macam Myvi standard, kira satu geng dengan Myvi SE la. Bentuk gah, handling sampah. Ini kereta pergi pasar daaaaa!

    BalasPadam
  5. Apakan daya, Alza dah berada dalam genggaman. Sekadar dapat tengok jer la

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..