PERADUAN MEREKA LOGO TITLE Drama "CINTA ELYSA"

8/08/2011 04:01:00 PTG , 5 Comments

 

Salam ramadan semua,

Kepada mereka yang pakar dalam bidang Adobe Photoshop atau Illustrator apa kata korang mencuba nasib dalam peraduan anjuran SUHAN POST.

Iklan peraduan di copy paste dari entri SUHAN POST seperti dekat bawah ni

 

poster_cinta_elisa_johan_fasha

Salam Ramadhan...

Bersempena Ramadhan, Suhan Post ingin memberi peluang penonton terlibat dalam pembikinan drama CINTA ELYSA. PERADUAN dengan tempoh terhad iaitu sebelum pukul 10 pagi esok.

Cara-cara

1) reka design title "CINTA ELYSA" mengikut kreativiti anda.
2) menggunakan Adobe Photoshop atau Illustrator.
3) saiz canvas sekurang-kurangnya 720 x 576 pixels, Resolution 300, Color Mode RGB Color.
4) file format JPEG dihantar untuk dinilai dan sekiranya terpilih, file .psd atau .ai akan diminta.
5) selewat-lewatnya hantar pada 10 pagi 09/08/2011 (esok).
6) hantar ke admin@suhanpost.com


Hadiah dan penghargaan misteri menanti anda yang terpilih. 
Bagi blogger-blogger follower boleh la kalau nk sebarkan di blog korang... :)


*** copyright  www.suhanpost.com ::  admin@suhanpost.com

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. nak join tapi cam tak sempat jer nak buat..neway saya sharekan yerr

    BalasPadam
  2. mcm best jer nie... tp hadiah misteri lak yg x best.. hehe..

    BalasPadam
  3. tak berapa pandai bab grafik nih.. hehehe

    BalasPadam
  4. peraduan dah dilanjutkan sehingga rabu.. Tq

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..