Ni Semua Bean Moreno Punya Pasal

8/14/2011 07:22:00 PG , 4 Comments

 

Salam ramadan semua,

Kalau bukan kerana entri dalam blog Bean Moreno mesti aku tak terjebak dengan semua ni.. ko punya pasallah aku dah mereng sekarang ni..

Ko tahu dari semalam petang sampai ke pagi ni.. aku dah takda keje lain asik dok mengadap benda ni je.. sampaikan tadi pagi ko tahu aku bangun jam berapa 5.30 pagi tau.. hampir-hampir aku tak bersahur bro.. huhu..

Ko nak tahu apa salah ko.. tengok dekat bawah ni.

EC Open House

Mai jemput datang umah ye Bean Moreno.. jemput geng talibarut sekali ye.. banyak aku sediakan makanan dekat umah aku ni.. ketupat ada, lemang ada, rendang pon ada juga.. pilih je nak makan apa ye.. hehehe.

Nilah kesalahn ko Bean.. kalau ko tak ajak aku join kerja gila ni memang aku tak mereng sampai sekarang ni..

Kalau korang nak tahu baca detail dalam 2 entri ni..

http://www.suterablogger.com/2011/08/sambut-raya-di-rumah-dengan-everyone-connects-facebook-apps.html

atau pun sini …..

http://hazmanfadzil.com/2011/08/13/everyone-connects-open-house-facebook-app/

Sapa-sapa nak datang umah aku silakan ketuk pintu disini ye

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. Hahahaha.... KETAGIH sudah....games nie menarik sebab dapat amik mood kita dalam bulan pose nie kan....CATCH ME IF YOU CAN.....

    BalasPadam
  2. haha aku pulak yang kene salahkan TM weyh depa buat game ni

    BalasPadam
  3. @Hazman : betullah bro.. aku kenyang je sepanjang hari.. hahaha

    @Bean Moreno : hahaha..jgn marahkan TM nanti dia tak bayar ko baru ko tahu.. hehehe

    BalasPadam
  4. bean moreno dengan hazman, kalo dapat ipad 2, mesti best.. tapi kena juta2 point laaa.. hahhaaa

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..