MD Putu Bambu Word, Bazar Taman Tun Dr Ismail

8/13/2011 06:57:00 PTG 7 Comments

 

Salam Ramadan semua,

MD Putu Bambu World

Juadah berbuka aku hari ini dengan cik malarang adalah MD Putu Bambu Word yang dibeli tadi dekat bazar ramadan Taman Tun Dr. Ismail (TTDI).. First time beli putu bambu ni.. kalau sedap tak mustahil esok boleh beli lagi.. hehehe.

Ini salah satu juadah yang kita orang beli.. sebenarnya ada dua tiga lagi juadah yang lain macam Mertabak Daging, Laksa, Mee rebus, kuih cucur badak dan tau fu fa.. hai banyaknya beli cik abg & cik akak oi.. boleh habis ke tu.. nak tahu boleh abis atau tak kita tunggu masa buka nanti..

Oklah ye.. perut dah start menyanyi ni.. nak rehat dulu ye.. Selamat berbuka puasa semua..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

7 ulasan:

  1. lama dah aku tak pi pasak TTDI

    BalasPadam
  2. UJAN TAK?? HUHUHU.. DEKAT DENGAN OPIS AKU..

    BalasPadam
  3. @Bean Moreno : boleh tahan meriah dekat situ.. sesekali turunlah sini bro

    @Kid : baru nak hujan masa aku g.. hang keje dekat VADS ke? memang dekat sangatlah tu.. hehehe

    BalasPadam
  4. hurmmm ...1st time aku tengok putu bambu nie warna hijau....packing pun cantik...kalau beli aku suka tengok cara diorang buat...sempoi jee

    BalasPadam
  5. perghh dah maju dah putu bambu sekrang ni ye hoho dulu dalam bambu je dia jual :)

    BalasPadam
  6. http://wanwidget.com/
    professional nyer bungkusan dia

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..