Koleksi Duit Lama Masih Bernilai @ Tidak

8/07/2011 03:47:00 PTG , 7 Comments

 

Salam semua,

Godeh punya godeh wallet tadi boleh pulak terjumpa duit lama yang aku selit dalam wallet ni.. aku sebenarnya memang suka kumpul duit-duit lama ni.. paling banyak dalam simpanan aku duit RM1 lama.

duit lama RM10

duit lama RM5

duit lama RM1

Korang rasa duit ni laku lagi ke? aku tanya wife aku dia kata duit ni dah tak laku.. betul ke? bila aku pegi dekat mudah rupanya banyak pulak orang yang jual duit lama-lama ni.. ada yang aku jumpa tu duit RM5 macam dekat atas dia orang jual RM50.. wah boleh tahan juga ye harganya.

Korang ada tak koleksi duit-duit lama ni?

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

7 ulasan:

  1. dulu ada jgak kumpul lepas tue gune sbb xde duit...hehe....

    BalasPadam
  2. ader.. tapi aku jual atas sebab2 tertentu.. hehehe aku dulu collector duit.. satu ebay money collector kenal aku dulu :)

    BalasPadam
  3. @Salhah Suhot : oklah tu ada juga koleksi

    @Zura : hehehe.. biasalah duit tukan laku lagi.. so kalau terdesak terpaksalah guna..hehehe

    @Kid : patutlah aku tengok semua pengumpul duit lama ada ko punya link blog.. habis aku google tadi pengumpul duit lama.. duit tu ada nilai ke kalau nak jual.. hehehe

    BalasPadam
  4. Nilainya seploh hengget laa.. Hehe.. Condition duit pundah lama tu. Hehe. Pakai aje laa. Ada lg duit yg lama.

    BalasPadam
  5. @Kid : he2.. aku nak simpan buat koleksi je ni.. kalau dah terdesak tak tahulah mungkin aku pakai je nanti.. heehe

    BalasPadam
  6. hurmm...kalau ade koleksi duit rm20 yang warna coklat tu ....baru best bro....rare collection

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..