Keywords Popular Di Bulan Ramadhan

8/01/2011 10:35:00 PG , 2 Comments

Salam Ramadhan semua,
Bila tiba bulan puasa je pastinya ramai yang tercari-cari panduan untuk bersolat tarawih, niat puasa, doa berbuka dan pelbagai lagi yang berkaitan dengan Puasa. Tak terkecuali juga blog cap ikan kering ni yang mendapat beberapa hit carian berkaitan bulan ramadhan ni.
Bagi yang mencari hit dari permainan SEO ni pastinya akan membuat entri berkaitan dengan keyword-keyword dibawah.
hit carian bulan ramadhan
Jadi untuk memudahkan korang mencari apa-apa panduan berkaitan dengan bulan puasa ni aku bagi link entri-entri yang sebelum ni yang pernah aku buat yang berkaitan dengan bulan ramadhan ni.
http://www.myvitrd.com/2010/08/niat-berpuasa-berbuka-di-bulan-ramadhan.html
http://www.myvitrd.com/2011/07/waktu-imsak-dan-berbuka-puasa-negeri.html
http://www.myvitrd.com/2010/08/panduan-solat-sunat-tarawih.html
http://www.myvitrd.com/2011/07/panduan-hukum-ibu-hamil-berpuasa.html
Jadi diharap dengan adanya sedikit panduan ni dapatlah kiranya membantu anda semua sepanjang bulan ramadhan ini menjalani ibadah puasa dengan sempurna.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

2 ulasan:

  1. lepas ni keyword bazar ramadhan lak.. kkekekee

    BalasPadam
  2. @Kid : tulah bro.. macam2 lepas ni muncul pasal kuih raya pulak.. hehehe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..