Kemalangan Di Depan Mata, Trailer vs Kancil

8/09/2011 08:26:00 PG 6 Comments

 

Salam ramadan semua,

kemalangan trailer vs kancil

SALAH SIAPA?

Kes kemalangan ni berlaku semalam petang kira-kira jam 6:36 petang sewaktu aku ontheway balik keje melalui jalan Lebuhraya Sprint berhampiran dengan Tropicana City Mall.

Memang betul-betul berlaku depan aku.. kancil putih tu depan aku dan trailer tu sebelah aku je.. masa kemalangan ni aku tak berentilah sebab kawasan tu tengah jam.. sempat tangkap sekeping gambar je.. apa pon kemalangan berpunca dari kancil tu nak masuk laluan kanan tanpa menghidupkan signal menyebabkan trailer tu terus menyondol si kancil putih ni.

Moralnya.. berhati-hatilah di jalan raya.. aku pon selalu kena tegur dengan wife sebab kalau nak belok tu kekadang lupa bagi signal dulu.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. ada nyawa melayang tak? harap2 ok laa semua

    http://shakiddo.blogspot.com/2011/08/hadiah-rm1500-untuk-anak.html

    BalasPadam
  2. kadang2 kite lpe bnde kecik tu bole sebabkan masalah besar..

    BalasPadam
  3. @Kid : takda nyawa melanyang cuma kerosakkan sederhana pada kereta kancil tu..

    @iEyla : tulah sebab cuailah yang boleh jadi benda2 macam ni

    BalasPadam
  4. inilah sebab musababnye kalau perlekehkan signal..mmg pantang org nak masuk xbg signal...

    BalasPadam
  5. sesaat cuai padah menantit tanpa disangka...
    so berhati2lah ketika nak menyambut perayaan ni...
    jangan disambut perayaan dalam kesedihan dek kecuaian kita..
    pesanan untuk diri aku jugak ni...ehehhhe

    BalasPadam
  6. kancil tu ingat boleh potong, tapi... KO!

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..