Facebook Kena Hack!

8/11/2011 10:54:00 PG , 10 Comments

 

Salam ramadan semua,

Pagi ni aku rasa ada yang tak kena dengan facebook ni.. aku cuba nak logout pon tak boleh nak login pon tak boleh.. tapi page utama still boleh buka.. emmm pasal apa eh.. ke aku sorang je yang dapat nasib sama macam ni..

Korang tak caya cuba korang logout sekarang.. boleh atau tak.. dan yang belum login tu cuba login sekarang..

facebook down

facebook hack

Baru-baru ni memang aku ada dengar satu team hackers dekat luar negara berjanji akan musnahkan facebook.. mungkinkah betul facebook dah kena hack?

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

10 ulasan:

  1. alamak...yeker..patotla sy sign in takleh

    BalasPadam
  2. ha ah..yer la..xdapat login la..apa masalah die eh??

    BalasPadam
  3. ala ya ker? kalau betul abis laaa semua data FB nt

    BalasPadam
  4. pelik2..kalo betol ni, bhaye.

    BalasPadam
  5. aku punya OK aje.. huhuhu

    BalasPadam
  6. bro... ini kat pc opis ker ? Kalau pc opis tu biasa la...masalah network biasanya...cuba restart pc sure okey balik....hehehehe....

    BalasPadam
  7. @hazman : betul bro.. lepas aku restart baru ok.. aku rasa ada benda tak kena dengan network kot.. selalu ok je.. hari ni bengong sikit pc aku.. hehehe

    BalasPadam
  8. amacam bro??dah ok??kalau facebook musnah, memang takde life ar seluruh penduduk bumi ni hehehe

    BalasPadam
  9. @Fitrihadi : alhamdulilah bro.. hasil cadangan kawan2 tadi dah ok.. hehehe.. aku ni cepat gelabah sikit.. hehehe

    BalasPadam
  10. em..log in first tu x boleh,then dia kluar 'maybe misspelling'tu then taip password tu dh ok..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..