Earning Bertambah Bila Churp Churp Berwajah Baru

8/11/2011 10:27:00 PTG 7 Comments

 

Salam ramadan semua

Baru perasan sebentar tadi yang churp churp telah bertukar ke wajah baru di bulan ramadan ni.. yang mana dengan interface yang lagi menarik dan de boom

churp churp new

Wajah terkini churp churp

Dah boleh cashout rupanya..hehehe.. boleh buat duit raya ni……

 churp churp new 1

Paling menarik yang aku suka untuk interface terbaru ini adalah fungsi Auto Sharing yang mana membolehkan korang menetapkan bila campain hendak dikongsi di facebook & twitter.

churp churp auto sharing

Cerita panjang tak guna apa kata korang terjah terus di entri terbaru churp churp hari ini. Bagi yang belum menyertai churp churp lagi REGISTER PERCUMA SEKARANG!

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

7 ulasan:

  1. td ada buka churp2 tp x perasan lak ada auto sharing..thx atas info ni

    BalasPadam
  2. Waa... dah boleh cash out buat duit raya laa...
    pastikan sampai sebelum raya cek tue... he he he...

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. kachinnggg!! kacchhiiingggg!!! tahniah bro.. sebelum raya, cashout je.

    BalasPadam
  5. @lepak sini : mula-mula sy pon tak perasan tapi bila dah godeh2 baru ternampak.. memang bestlah

    @Fazrol : hehehe.. simpan dululah bro.. cek tak sempat sampai hehehe.

    @KiD: tq.. kid lagi kencang masyuk dengan sponsored post.. hehehe

    BalasPadam
  6. churp2 baru mmg ebstla..menyenangkan sikit bila ada auto sharing tu

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..