Duit Raya RM1000 dari Blog Denaihati 2011

8/27/2011 01:26:00 PTG , , 3 Comments

 

Salam ramadan semua,

Siapa yang tidak kenal dengan blog Denaihati yang mana tema blog berbunyi “Hidupkan Untuk Memberi”. Kali ini beliau sekali lagi ingin memberikan duit raya sebanyak RM1000 kepada blogger seluruh dunia yang berjaya menyelesaikan tugasan yang beliau berikan.

denaihati

Dalam dunia ni mana ada duit free.. kalau nak duit mestilah kena ada usaha.. so apa kata korang yang nak rebut duit raya tu sama-sama baca entri ni

“ Duit Raya RM1000 untuk Rakan Blogger ”

Rasanya aku nak hantar tugasan yang diberikan oleh Denaihati sekarang ni.. jawapan tugasan aku adalah seperti dibawah ni.

 

1) Apa salahnya suami berpoligami? (ENTRI UTAMA)

2) Sayangkan Bini Tinggal-tinggalkan

3) Happy Birthday To My Darling Wife

4) Benci Bilang Cinta

5) Kesalahan besar suami

6) Beza Sendiri, Bercinta, Bertunang, Berkahwin …Bermadu

7) Pengorbanan seorang wanita

Mula-mula aku takut nak guna tajuk “Apa salahnya suami berpoligami”.. tapi ni sekadar contest jekan.. hehehe.. tiada maksud lain yang tersirat ye.. hehehe

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. ayat sungguh bahaya gak tu..

    saya pun join gak ye

    http://www.muazfaris.com/2011/08/duit-raya-rm1000-dari-blog-denaihati.html

    BalasPadam
  2. sungguh menarik, all the best

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..