Berbuka Puasa Di Empire Hotel, Subang Jaya

8/19/2011 09:15:00 PG , 4 Comments

 

Salam ramadan semua,

Alhamdulillah murah rezeki semalam, mana tidaknya dalam keadaan jem teruk di federal highway pon sempat lagi sampai dekat Empire hotel, Subang Jaya semalam. Kata orang tu.. bab makan free ni bukan selalu dapat so seboleh-bolehnya nak pegi juga berbuka buasa dekat hotel.. hehehe.

Jemputan berbuka puasa semalam atas jemputan bos kepada wife.. so bila wife kena jemput kira jamak sekalilah jemput aku.. hahaha..

Oklah cerita banyak tak mau.. jom layan gambar sepanjang berbuka puasa semalam.

empire hotel 3

empire hotel 6

 empire hotel 7

 empire hotel 8

 empire hotel 9

 empire hotel 10

 empire hotel 11

 empire hotel 12

 empire hotel 13

 empire hotel 16

 empire hotel 17

 empire hotel 18

empire hotel 19

Terima kasih diucapkan kepada yang sudi menjemput kami berbuka puasa di Empire Hotel Semalam.. andai kata ada lagi jemputan jangan segan-segan dan malu-malu jemput kami lagi.. hehehe.

Esok berbuka puasa bersama keluarga mertua di Penang.. kita tengok esok menu apa yang ibu mertuaku nak masak.. :-)

Nota kaki : sebenarnya banyak lagi makanan yang aku tak ambil .. kalau nak ambil semua.. bila masa aku nak makankan.. hehehe

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. apesal tak ajak aku skali?? hohoho

    BalasPadam
  2. @Kid : aku pon dah petang2 baru wife ajak.. kalau awal boleh roger kawan2.. hehehe

    BalasPadam
  3. aku nampak ayam golek tue.... dan pinggan makan dia pun smart la designnya....

    BalasPadam
  4. wah2... beshnyer dpt rejeki mewah mcm neh... dhler mknnnyer memcm, view pon besh.... murah sungguh rejeki dier....ehehehhehe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..