Bazar Ramadan Sri Meranti Bandar Sri Damansara

8/02/2011 07:42:00 PG 5 Comments

 

Salam semua,

Bazar Ramadan 1

Suasana bazar ramadan area rumah kami di bandar sri damansara, waktu ni jam menunjukkan 6.50 petang.. ramai pengunjung tengah mencari juadah bagi yang baru pulang bekerja.. tapi yang sedihnya kebanyakkan juadah dah habis.. tong-tong air pon dah kering.

Bazar Ramadan 2

Kuih apa entah ni.. nilah kuih pertama yang kita orang beli.. cik pn teringin nak makan.. so belilah RM2 dapat 5 biji.

 Bazar Ramadan 3

Dari dalam kereta lagi dah gi tahu cik pn yang aku nak makan roti john paling panjang.. jadi ada 4 kedai roti john sepanjang bazar tu.. dan paling menarik aku tengok kedai ni.. apa lagi order 1 dulu nak test.. kalau ok hari ini beli lagi

 Bazar Ramadan 4

Pekerja buat roti john tengah siapkan tempahan orang ramai.. Time buka puasa je.. apa lagi testlah roti john tu.. memang tidak mengecewakan.. so ada harapan hari ini aku beli lagi ni.. hehehe..

Macam mana dengan buka puasa korang semalam.. korang makan apa?

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. tu kuih akok tu....kuih dari kelantan...buat dari telur itik...hehe...

    BalasPadam
  2. bro.. tolong carikan murtabak unta! hhehehe

    BalasPadam
  3. @anon : ooohh kuih akok ye namanya.. dari semalam cari apa nama entah.. wife mengidam sangat nak cari nasib baik jumpa..

    @Kid : ada ke bro.. tak pernah jumpa pon.. hehehe

    BalasPadam
  4. hurmm....aku first day makan kuih ....tapi 2nd day dah blasah NASI BERIANI....

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..