Siapa Pulak Blogger Teknologi Ni?

7/08/2011 08:53:00 PG , 7 Comments

Salam semua,

Macam biasalah pagi-pagi masuk opis je mesti dah online.. kalau dah online tu .. perkara pertama yang aku buat.. check semua akaun email.. manalah tahu ada mesej-mesej penting ke dari yang tersayang ke.. hehehe

Habis check semua email.. terus masuk dalam blog tengok entri terbaru kawan-kawan.. mana yang menarik perhatian pasti akan dibaca dari A to Z..

Tertarik dengan entri eyriqazz yang katanya "Gembira Jumpa Blogger Teknologi Popular @ Amanz" .. oh baru aku tahu memang ada ye blogger Teknologi.. terus aku terfikir.. mesti blogger tu banyak cerita pasal teknologi-teknologi terkini dalam blog dia ni..

Ringankan tangan terus klik dekat link Amanz.. bila page loading je.. wah memang mengujakan.. serius aku cakap ni first time aku masuk blog dia.. setakat pagi ni dah 6 entri dia buat.. memang rajin.. dan sangat berinformasi blog dia.



Tertarik dengan satu entri yang dia tulis pagi ni "Blogger Menguji Rekabentuk Halaman Menyerupai Produk Google Lain" apa lagi teruslah aku klik link tu.. ohh.. baru aku tahu yang google sekarang ni tengah menguji rekabentuk halaman blogger yang baru dalam Blogger In Draf...kira macam testinglah.

Akukan suka mencuba so aku pon cubalah tengok apa yang menarik dalam Blogger In Draf tu.. dan kalau korang nak tahu entri yang aku buat ni semua dari Blogger In Draf.

Rekabentuk yang menarik dan banyak ciri-ciri tambahan yang diketengahkan.. kalau korang nak tahu cerita selanjutnya jangan segan-segan masuk dalam blog Blogger Teknologi tu ye.

Oklah saja nak sembang-sembang kosong pagi ni.. perut pon dah menyanyi lagu Negaraku.. so ada baiknya aku turun cafe cari apa yang boleh aku makan.. oklah wasalam.

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

7 ulasan:

  1. kena belajar dari sifu tu... :)

    BalasPadam
  2. @kid : betul2 tu banyak lagi kena belajar ni.. hehehe

    BalasPadam
  3. wah.. 6 entry dalam masa satu pagi? cepatnya.. :)

    BalasPadam
  4. Rekabentuk yang menarik dan banyak ciri-ciri tambahan yang diketengahkan.. kalau korang nak tahu cerita selanjutnya jangan segan-segan masuk dalam blog Blogger Teknologi tu ye.

    BalasPadam
  5. I got this when it was first released,the list of auto approved comments alone is well worth the asking price, The software does what it says on the tin - Not to be missed

    BalasPadam
  6. thanks sebab support. rerajin singgah ar lagi. hehe. :P

    BalasPadam
  7. Habis check semua email.. terus masuk dalam blog tengok entri terbaru kawan-kawan.. mana yang menarik perhatian pasti akan dibaca dari A to Z..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..