Poskad Peringatan Buat ku

7/11/2011 12:38:00 PTG 8 Comments

 

Salam semua,

 Lim Tayar 1

Sebelum kereta anda “mengingatkan” anda… nilah dia ayat peringatan buat aku.. hohoho.. mengerikan.. teringat satu kata-kata.. “sembahyanglah kamu sebelum kamu disembahyangkan

Lim Tayar 2 

Pagi ni aku terima satu poskad peringatan dari tempat aku tukar tayar  beberapa bulan yang lalu.. memang bagus company (Limtayar) ni.. siap bagi poskad pesanan lagi untuk para pelanggan dia.. sepanjang 4 tahun aku guna kereta.. nilah pertama kali aku dapat poskad macam ni.

Bagus juga macam nikan.. sekurang-kurangnya dapatlah kita service tayar tu ikut jadual yang betul..

Jangan risau Bos.. cukup time saya antar service ye.. hehehe.. almaklum jelah setiap bulan balik kg. so tayar kena jaga sikit.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

8 ulasan:

  1. waa baguslah...first time dengar tempat tukar tayar remind kot poskad.

    BalasPadam
  2. penting ni especially nak jalan jauh, raya nanti

    BalasPadam
  3. @far_east : tulah.. rasa tak menyesal pulak tukar tayar dekat situ..hehehe

    @Sharinginfoz : memang betul bro.. tayar sangat penting bro.

    BalasPadam
  4. bagusnya tempat tayar tu..slelaunya diorg kasi sticker je tmpl....

    BalasPadam
  5. @Lin Azlina : Sticker memang ada.. tapi poskad pon dia send juga.. tu yg bagusnya tu.. hehehe.. dia pancing supaya g service tempat dia kot.. heheeh

    BalasPadam
  6. Salam...

    Bukan diri kita harus dijaga tetapi apa peralatan sekalipun yang digunakan harus dijaga seperti tuan cakapkan..

    tambah sket.. salah satu teknik promosi gak bengkel kereta tue :-)

    BalasPadam
  7. amboi...advance kedai tayar sekarang ek!
    nanti raya suh diornag hantar kad raya lak...hihi

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..