Pemeriksaan Kereta Percuma dari Perodua Tweckbot

7/31/2011 09:42:00 PG 4 Comments

 

Salam semua,

Penjagaan dan pemeriksaan kenderaan berkala adalah satu kemestian bagi setiap pemilik kenderaan, ini bagi menjamin keselamat anda semasa anda berada diperjalanan menuju kedestinasi pilihan sentiasa terjamin.

Kini dengan Perodua Tweckbot semua pemilik kenderaan perodua boleh mendapatkan pemeriksaan kenderaan secara percuma kepada 15 poin utama pada kenderaan anda.

perodua tweckbot

Bagaimana untuk mendapat pemeriksaan percuma ini?

1) Ikut di Twitter @MYPerodua untuk mengetahui dimanakah lokasi Tweckbot

2) Apabila Tweckbot berapa berdekatan anda, Tweet alamat dan nombor telefon anda

3) Pasukan Tweckbot akan membalas dan sahkan waktu ketibaan

4) Tunggu di alamat yang anda Tweet dan dapatkan pemeriksaan 15 poin dengan percuma

5) Servis ini terbuka hanya kepada pemilik kenderaan Perodua sahaja.

Dimana Lokasi Tweckbot akan berada?

 perodua tweckbot

Jadi kalau anda berada dilokasi dimana Tweckbot berada.. tweet sekarang untuk mendapatkan perkhidmatan servis percuma.

Rujuk di page facebook MYPerodua atau Twitter @MYPerodua untuk keterangan lanjut..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. kete proton takde? hehehe.. periksa je percuma kan? barang2 kena bayar..

    BalasPadam
  2. @kid: dia cuma periksa je bro

    BalasPadam
  3. eden dah buat bro..hik3...


    http://www.eyriqazz.com/2011/08/perodua-tweckbot-terjahi-sekolah-isteri.html

    BalasPadam
  4. @eyriqazz : baru baca entri bro tadi.. wah nak buat jugalah sebelum balik kg ni..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..