Pelancaran DiGi Sony Ericsson W8

Salam semua,

Terima kasih buat Nuffnang & DiGi kerana telah menjemput aku dengan cik Malarang dalam majlis pelancaran DiGi Sony Ericsson W8 malam semalam.

Lebih kurang 25 blogger dari nuffnang telah menghadiri pelancaran Sony Ericsson W8 ni dan antara blogger yang aku kenal seperti Ceeramon & Hubby, afra yuri, Fazrol, Firdaus (wakil Kak Ina) datang di majlis pelancaran tu.

Digi - Sony Ericsson 1 Digi - Sony Ericsson 2 Digi - Sony Ericsson 3 Digi - Sony Ericsson 4 Digi - Sony Ericsson 5 Digi - Sony Ericsson 6

Yang menarik selepas pelancaran ni.. adalah pihak DiGi telah memilih 3 orang blogger yang hadir untuk membuat review Sony Ericsson W8.. dan salah sorang yang bertuah adalah anak kepada Kak Ina iaitu Firdaus.

Untuk 3 blogger tersebut mana-mana yang dapat membuat review terbaik akan memenangi terus Sony Ericsson W8 tu.. wah memang bestlah.. tapi kali ni aku takda rezeki nak buat review.. goodluck untuk 3 blogger yang terpilih tu ye.

Dekat bawah ni sedikit ringkasan pelan terbaru dari DiGi Sony Ericsson W8.

Apa yang menariknya dengan DiGi Sony Ericsson W8?

sony ericsson W8
Our first DiGiMusic™ Play package comes with FREE music

Get the Sony Ericsson W8 + DiGi® Easy Prepaid + FREE RM50 reload + FREE DiGiMusic™ Play subscription for 12 months for ONLY RM799!

Promotion Period: 5 July - 5 September 2011*


You can purchase the DiGiMusic™ Play package at ONLY RM99 with DG Smart Plan™!

sony ericsson W8 a
Untuk info lebih lanjut boleh layari www.digi.com.my

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

8 ulasan:

  1. waa..cam best je DiGi Sony Ericsson W8 ni. :)

    BalasPadam
  2. @Hafizulhakim : kalau kaki music memang sesuai ambil sony ericsson w8 ni

    BalasPadam
  3. sonok betul la si firdaus dapat buat review....

    BalasPadam
  4. wow..review menarik, kompom dpt seketul w8 tu..best2..

    BalasPadam
  5. nasib aku tak dapat datang, kalo tak jadi wakil abg aku dah,., hehhehe
    Lagu BERSIH yang telah di BANNED!

    BalasPadam
  6. kak..eka pun pegi..oh perasan jugak kak ceera tu tapi tak sempat nak tangkap gambo..huhuhuhuhu

    BalasPadam
  7. I'm looking for a good sony ericsson phone but alot seem to be discontinued. What happened?
    For the ones that are still available, which one would you recommend? I'm considering the w810. I'm looking for a good quality phone with good music abilities.
    Are any of these phones internet capable?

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..