Musim kekeringan Idea

7/26/2011 10:51:00 PTG 2 Comments

 

Salam semua,

Entahlah penyakit apa yang melanda aku sekarang ni.. dua tiga menjak ni rasa malas je nak menulis.. tengok macam hari ini.. dari siang langsung aku tak update apa-apa?

Korang pernah mengalami situasi macam ni juga ke?

no idea

Ke disebabkan mood kurang sebab buffered earning dah lama tidor… hehehe.. mungkin juga tu salah satu sebabnya kot.. kata orang tu kalau ada buffered earning dari nuffnang tu mungkin juga dapat kembalikan semangat ni.

Apa kata korang bagi aku idea untuk esok entri apa yang aku nak buat?

**Sapa nak hadiah merdekaraya ?

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

2 ulasan:

  1. hehehhe,, enggak ada idea.. wat laaa entry bergambar.. heheh
    Trafik Melampau Aku Dapat!! | Komen di SINI

    BalasPadam
  2. cer citer perkembangan cik puan kerr..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..