Menang "Room Makeover with Nippon Paint"

7/12/2011 10:28:00 PG , 4 Comments

 

Salam semua,

Tengah-tengah tengok tv malam tadi cik malarang panggil “abg keputusan contest "Room Makeover with Nippon Paint” dan keluar” terus aku cakap “ye ke syg?”

blobby all nippon paint

I Like Nippon Paint Because

Aku laju je terus tengok.. wah betulah keputusan dah keluar.. tengok-tengok email yang nuffnang antar tu.. takda pon url blog aku?.. hehehe.. macam mana nak ada sebab yang menang orang lain.. hehe.

Tahniah kepada pemenang dibawah

Grand Prize – Room makeover worth RM 5000: Muhammad Falihin bin Jasmi (http://falihinjasmy.blogspot.com/2011/05/i-like-nippon-paint-because.html)
Second Prize – Paint job worth RM 3000: Wee Yin San (http://theeggyolks.blogspot.com/2011/06/i-like-nippon-paint-because-its.html)
Third Prize – Paint job worth RM 2000: Lee Hui Yen (http://stephy-lhy.blogspot.com/2011/05/nippon.html)

Pemenang tempat pertama tu memang layak menjadi juara.. sebab entri yang dia buat memang kreatif gila.. tak terfikir dek akal ku ini nak buat macam tu.. kalau korang tak percaya terjah blog pemenang utama tu.. Tahniah Buat En. Muhammad Falihin bin Jasmi.

Apa pon kepada yang tidak berjaya tu boleh cuba lagi pada contest-contest akan datang ye.. sebelum tu jangan lupa mesej dari nuffnang ni..

“As for the 50 most creative blog entries that will receive one cute Blobby plush toy each, fret not as we will email all 50 winners shortly!”

Tak dapat makeover pon dapat bantal comel dekat atas pon jadilah.. hehehe

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. fuiyooooo.. tahniah kepada pemenang.. dapat bantal comey pun jadi laaa.. dari aku yang tak dapat.. hehehee
    Cara Dapat 9 Iklan Grapevine

    BalasPadam
  2. betul..yg tmpt 1st tu mmg best dia pny n3...

    BalasPadam
  3. @Kid : hope dapat bantallah tu.. hehehe

    @Lin Azlina : setuju 100%

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..