Hari-hari laju macam nikan seronok

7/21/2011 12:04:00 PTG , , 8 Comments

 

Salam semua,

Sepanjang aku guna internet rasanya hari inilah aku guna internet paling laju dekat opis.. mana tidaknya untuk proses download data je mencecah 500 KB/sec dan upload lebih dari 200 KB/sec.

download maximum

upload maximum

Kalau sebelum ni dalam 50 KB/sec je untuk download/upload.. jelous ye.. janganlah jelous ye.. sebenarnya kita orang ni tengah buat testing line baru untuk upgrade semua line-line streamyx yang lembab dekat opis ni.. jadi sementara tengah testing sehari ni.. mana yang boleh kita download.. kita download jelahkan… kan untuk test.. hehehe

Kalaulah hari-hari macam ni kan bagus.. ini tidak kekadang slow sampai tak boleh nak loading page pon ada.

Sekarang dah ramai yang beralih pada Unifi.. tapi aku masih pakai broadband lagi.. sebab tak mampu nak pakai streamyx @ Unifi ni.. Macam mana dengan kelajuan internet korang dekat umah atau opis sekarang .. berpuashati tak?

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

8 ulasan:

  1. sangat2 tak berpuas hati intenet kat opis...asik server down jerr..tensionn

    BalasPadam
  2. @far_east : itu dah jadi perkara biasa kami di opis..heheehe.. sikit2 down.. kalau tak down takda koje pulak kita orang ni.. heheehe

    BalasPadam
  3. mcm ni ari² blh download kat tonton mid...hehehe

    BalasPadam
  4. @ron : tu yang download seberapa banyak tu bro.. hehehe

    BalasPadam
  5. 10kali gnda tu..mmg laju la..

    bb celcom kt dmnsara, leh dikira Ok OK ajer...:-p

    BalasPadam
  6. bro pkai brokbeng ape skrg ek?? speed ok tk? :)

    BalasPadam
  7. @jmr : TU Pasalnya bro

    @Kid : kat aku tengah upgrade ke line Metro-E (untuk company punya) samalah kot 10MB

    @JuvltArs : pakai maxis.. dekat umah oklah.. cuma cepat abis data je sebab rajin tengok youtube.. hehehe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..