Gelagat Penonton Semasa Perlawanan Arsenal Vs Malaysia | Siaran Ulangan Jaringan Arsenal

7/14/2011 09:29:00 PG , 3 Comments

Salam semua,
Ramai juga yang kecewa malam tadi bila siaran astro Arena tidak menyiarkan siaran langsung perlawanan antara Arsenal dan Malaysia di Stadium Bukit Jalil malam tadi.

Jadi untuk menonton juga perlawanan tu terpaksalah godeh-godeh beberapa website yang memaparkan live streaming… tapi faham-faham jelah dah namanya live streaming memang slow gila.. kata orang dari tak nampak langsung.. slow pon jadilah.. hehehe

arsenal vs malaysia 1

Dek gara-gara nak tengok sangat perlawan antara Malaysia menentang Arsenal si mamat ni sanggup tengok perlawanan secara live streaming di internet dengan meletakkan netbook di tepi jendela tingkap.. hehehe

 arsenal vs malaysia 2 arsenal vs malaysia 3 arsenal vs malaysia 4 arsenal vs malaysia 5

Penjaring gol pertama dari pasukan Arsenal iaitu RAMSEY berjesi No.16.. Gol dijaringkan dengan tendangan penalti.

arsenal vs malaysia 6 arsenal vs malaysia 7 arsenal vs malaysia 8

Time ni memang sakit hati bila tengok buffering.. huhuhu

keputusan arsenal vs malaysia

Akhirnya keputusan telah diketahui yang mana Malaysia tewas ditangan Arsenal 4-0.. apa pon tahniah buat pasukan Malaysia kerana telah bersungguh-sungguh dalam perlawanan ni.. 

Siaran Ulangan Jaringan Arsenal menentang Malaysia


Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

Jangan segan-segan bagi komen ye..