Abg Tak Update Blog Ke?

7/07/2011 02:58:00 PTG 9 Comments

 

Salam semua,

Rasanya musim kekeringan idea dah datang dah.. mana tidaknya dalam minggu ni ada semacam mood nak update blog ni ada menurun sikit.. kekadang tu ada je idea nak buat tapi tangan yang nak menaip ni semacam berat je.. kenapa ye?

Sampaikan tadi cik pn malarang call “abg tak update blog ke?” alamak wife dah soundlah.. hehehe.

umah mertua

Setiap kali aku update blog, orang yang pertama yang akan baca memang wife akulah.. kekadang aku merapu pon dia baca juga.. almaklum jelah dari start kami bercinta dulu semua status aku memang update dalam ni..senang sikit dia nak tahu apa aku buat.. kira macam diari bergeraklah ni..:-)

Rasanya minggu ni aku banyak baca entri je dari update blog.. tiba-tiba teringat pulak aku dengan sorang saudara tabliq yang datang dekat masjid kg.mertua aku beberapa minggu yang lepas.

Dia cakap dengan aku.. dia suka baca blog tapi apa yang dia baca dalam blog tu tak semua dia akan percaya sebab dia kata biasanya blogger ni lagi suka buat andaian dari bagi info yang tepat.

Setuju tak dengan kata dia tu?

Bila aku fikir-fikir balik kekadang memang betul pon apa dia cakap tu.. kalau ada isu-isu panas pastinya ramai blogger yang suka buat cerita andaian.. aku tak kata semua blogger.. hanya sebilangan sahaja.

Stop setakat ni dulu ye.. aku nak layan KL Gengster kejab.. baru dapat copy dari member tadi.. :-)

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. saya pun nak soal gak cam cik puan...dari pagi tadi tunggu tak dak hapdet dari kamu pun...;)

    BalasPadam
  2. @far_east : ni dah update.. idea dari soalan cik pn. hehehe

    BalasPadam
  3. hmmm....kekadang kalu rajin blogwalking ....baca post entry orang mungkin boleh dapat ilham atau idea...

    BalasPadam
  4. takde idea ke? laaaa.. meh ke blog kid.. mesti dapat banyak idea.. bro punya nanti set ke parenting blog laa tau. heheheeh
    Aku Menang Bowling Terbuka Putrajaya tapi...

    BalasPadam
  5. seronok tulis something yang boleh bagi faedah pada org lain

    BalasPadam
  6. @hazman : betul2 tu bro.. salah satu sumber idea memang dari baca entri org lain

    @Kid : memang lepas ni akan jadi parenting bloglah bro.. tunggu sat lagi myvitrd junior keluar.. hehehe

    @Sharinginfoz : betul2 tu bro..

    BalasPadam
  7. Far and away the best prize that life has to offer is the chance to work hard at work worth doing.

    BalasPadam
  8. How do I update my blog with Rss feeder like google reader? Can anyone help me. Im using blogger....please help

    BalasPadam
  9. Saya sangat tertarik dengan situs ini, karena isi postingannya sangat informatif, terutama topik yang sedang dibicarakan ini.

    Sebenarnya saya sedang mencari tahu mengenai Rumah Minimalis, tapi saya tidak bisa menemukannya di google informasi yang rinci. Saya berharap Anda dapat menulis topik ini, dengan senang hati saya akan mengunjungi lagi situ Anda ini… ^_^ http://www.rumah11.com

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..