Thursday, June 30, 2011

www.tonton.com.my Lepas Ni Dah Kena Bayar

 

Salam semua,

Sebenarnya aku adalah salah sorang pengikut setia di tonton.com.my.. semua dek kerana kalau aku terlepas tengok drama-drama tv3 aku mesti akan tengok semula ditonton ni.

Kebanyakkan drama-drama ni semua boleh ditonton semula secara percuma.. tapi untuk pengetahuan korang semua.. sekarang terdapat beberapa drama atau movie yang korang nak tonton tu dah kena bayar mengikut kadar bayaran kredit setiap drama tu.. ia dipanggil tonton premium

tonton premium 1

tonton premium 2

Aku nak cerita panjang pon tak berapa nak habis lagi aku kaji.. tapi jelasnya korang boleh bayar guna kad kredit atau CIMB Cliks untuk membeli kredit-kredit dari tonton ni.

tonton premium 3

Apa pandangan korang tentang service baru ni?  nampaknya lepas ni kalau nak tengok movie-movie dengan drama-drama terpilih korang sediakanlah kredit banyak-banyak ye.. hehehe. sebab dah ada sesetengah drama dah kena bayar.

tonton premium Boleh rujuk di tonton

Tapi jangan risau sebab drama-drama yang lain masih ada yang free.. nak tahu cerita lanjut korang layan dekat tonton.com.my

13 comments:

  1. haaaa... semua dah kena bayor dah.. mana ada free.. huhuhu
    Empat Kali satu (1111)

    ReplyDelete
  2. dah agak dah kesudahan tonton ni, sumer nak mintak duit. come on la youtube pon boleh bagi free. buat la petak iklan jual dan maintain free

    ReplyDelete
  3. mcm ni dah x blh suke² ati lak nak download mid...dah x berapa nak masyuk lah lepas ni...huhuhu

    ReplyDelete
  4. @kid : biasalah bro.. mula2 kasi free lama2 bila dah tinggi hit.. kasi masuk iklan dah tu kena bayorlah.. hehehe

    @Matjoe : aku pon dah agak dah satu hari nanti mesti kena bayar.. takkan nak bagi free2 je..hehehe

    @ron : takpe ron.. kalau ada drama baru cepat2 sedut bro.. sebelum dia jadi premium

    ReplyDelete
  5. ok...macam tu ek, kalo mcm tu dengan pantas aku download tiap² mlm...hehehe

    ReplyDelete
  6. Biasala kan ... diorang nak menambah pendapatan lagi la tue...

    ReplyDelete
  7. hahahaha....baru tahu..

    udahla lama x pernah bukak tonton.my tu.

    tetiba kene bayar.... cisss.........

    sah la pas nie tak bukak lagi...hahaha

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  8. tu la~~ bru nk usha vdeo lm2 td... aleh2 dh jd cmni...ttkan wo~~ tkleh dload cm salu dh!! sume otak duit skrg!!

    ReplyDelete
  9. sape² tertinggal nak tonton blh download kat sini

    http://papankekunciku.blogspot.com/search/label/Download

    tumpang promote mid :)

    ReplyDelete
  10. tul la hampeh...tgh syok layan citer korea, sampai last 2 episodes ( episode 32 and episode 33)suh bayar la pulak. Tu taktik dia utk citer2 lama kot.

    ReplyDelete
  11. lah kena bayar plak dah...adoiii

    ReplyDelete
  12. bro~~~~~~~~~ asl tonton wat hal skrg ni..? tkleh nk dload vdeo..asl ek?? tlg2~~ :(

    ReplyDelete
  13. yg kena bayar lain...tp ada citer yg xleh buka langsung...wt panas ati jew....

    ReplyDelete

Jangan segan-segan bagi komen ye..

Artikal Terdahulu

Catatan Popular Bulan Ini