Smartphone + DiGi® Easy Prepaid + FREE Mobile Internet for 12 months

6/12/2011 12:17:00 PTG , 6 Comments

 

Salam semua,

Digi OMG Package

Seperti mimpi dan sukar dipercayai apabila anda hanya perlu mengeluarkan belanja sebanyak RM299 sahaja anda akan mendapat Smartphone + DiGi® Easy Prepaid + Percuma Mobile Internet selama 12 bulan.

Jimat sehingga RM220 dengan OMG package dari DiGi

  • One (1) OMG Package Smartphone (RRP: RM399)
  • One (1) DiGi® Easy Prepaid SIM Pack with RM8 preloaded credit (RRP: RM16.80)
  • Free 300MB monthly Mobile Internet for 12 months*

Tempoh Promosi dari : 1 June to 11 August 2011

 

Digi Smartphone

Smartphone Spec

Untuk info lanjut boleh layari www.DiGi.com.my

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. http://denaihati.com/5-blog-paling-kerap-dilawati-oleh-101-blogger

    hai salam..saya suka baca blog awak..ada masa join laa contest tu from denaihati.com

    BalasPadam
  2. Menarik gak la offer die....tapi kena maintain rm40/monthly baru dpt internet free...Tapi smartphone cam simple giler jee.....kamera pun just 2MP.....huhuhu....tapi kena la ngan harganya kan....

    BalasPadam
  3. device yg huduh to be honest!

    BalasPadam
  4. @Me,hubby & Kids : tq selalu baca blog buruk ni.. insyaallah ada masa boleh je join contest tu.. memang minat pon dengan contest

    @Hazman : phone tu sesuai untuk budak sekolah kot.. hehehe

    @Kid : memang simple gila

    @Matjoe : huduh ye bro.. hehehe

    BalasPadam
  5. phone tue brand DIGI ka..tgk dua tiga kali..cam comei gak phone tue..

    My latest entry Senarai Jawatan Kosong Kerajaan Terkini 2011

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..