Sesi Terjah The Chicken Rice Shop Sunway Piramid

6/08/2011 12:09:00 PG 7 Comments

 

Salam semua

chicken rice shop

Hari ni seharian buat kerja kemas rumah.. so bila tengahari perut dah bunyi tandanya apa lagi.. mestilah perut dah minta nak disumbat dengan makanan.. dan untuk mengalas perut hari ini The Chicken Rice Shop menjadi pilihan kami berdua. Lokasi adalah di Sunway Piramid.

chicken rice shop 11

Comel pulak bakul tempat tisu ni.. siap ada bentuk kepala ayam lagi.. macam aku nak bawak balik je buat kenang-kenangan dekat umah.. hehehe.

chicken rice shop 1 chicken rice shop 2 chicken rice shop 3

Kebetulan sampai dekat The Chicken Rice Shop ni.. tengok menu dulu apa yang menarik untuk dimakan.. dan salah seorang pelayan mencadangankan menu baru iaitu Ayam Serai Wangi.. untuk makan 2 orang set berharga RM29.90 dan kalau nak makan sorang harga RM9.90 sahaja.

chicken rice shop 4 chicken rice shop 5 chicken rice shop 6

Tak sampai 10 minit kita orang order, makanan pon sampai.. dengan dimulai oleh minuman kami dan disusuli oleh Nyonya Pai Tee serta Ipoh Bean Sprouts. Tak laa lepas tu ayam panggang pulak sampai.

chicken rice shop 7 chicken rice shop 8 chicken rice shop 9

Menu istimewa yang dinanti-nanti telah tiba iaitu ayam serai wangi.. bila rasa je, perggg memang mantop.. sedap seh.. macam biasa yang drum stick tu cik.pn punya, aku punya yang dada je.. so kalau korang nak belanja aku makan ayam.. pastikan ada dada ye.. hehehe

chicken rice shop 10

Macam biasa.. masing-masing perut dah penuh.. nak bangun pon dah malas.. apa lagi snaplah satu photo buat kenangan.. hehehe..

Habis je makan kita orang teruskan aktiviti shopping barang-barang umah sikit.. cerita pasal shopping ni nanti baru cerita ye.. mataku dah berat.. cik pn dah ajak masuk tido.. oklah ye .. selamat buat taik mata semua.. :-)

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

7 ulasan:

  1. gile kentang best.. dh lame ak x g mkn .. lately byk mkn masakan kg..syok2..kehkehkeh

    BalasPadam
  2. sempoi laa bro.. lama aku tak makan kat situ.. huhuh
    Oreo Daddy Dunk (Fathers Day 2011)

    BalasPadam
  3. @darkbatman : ni merupakan kali kedua aku makan dekat Chicken Rice Shop ni.. hehehe .. aku pon suka masakan kg. gak bro..

    BalasPadam
  4. @Kid : Ni lapar punya pasal bro.. heheehe

    BalasPadam
  5. crs memang sedap suka yang honey BBQ

    BalasPadam
  6. @darkbatman : ni merupakan kali kedua aku makan dekat Chicken Rice Shop ni.. hehehe .. aku pon suka masakan kg. gak bro..

    BalasPadam
  7. What are the measurements to make regular white rice

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..