Sasaran 100,000 Pageview Sebulan Tercapai

6/04/2011 11:42:00 PG , 11 Comments

 

Salam hujung minggu semua,

Entri pendek je hari ini.. kalau terpanjang sorrylah ye.. hehehe..  just nak share dekat korang semua.. yang mana sasaran untuk mendapatkan 100,000 pageview sebulan akhir berjaya aku capai semalam.

Terima kasih kepada semua pengunjung yang tak terhenti-henti datang dan pergi ke blog cap ayam ni… tanpa sokongan korang semua.. tidak mungkin sasaran aku akan tercapai.

 pageview 100k

Sumber trafik dari statistik Nuffnang

blog pageview 100k

Sebenarnya ramai blogger dekat luar sana mensasarkan 100,000 pageview sebulan kerana jika korang dapat kekalkan jumlah tu setiap bulan.. korang sebenarnya dah layak untuk menyertai satu syarikat pengiklanan selain nuffnang yang tak perlu aku sebutkan linknya.

Tapi bagi aku buat masa ni aku masih setia dengan nuffnang yang telah lama memberikan banyak faedah kepada aku antaranya, tiket tayangan perdana, review gadget, event dan pendapatan sampingan setiap bulan.. jadi tiada alasan untuk aku madukan nuffnang dengan syarikat lain.

Oklah cerita banyak nanti orang menyampah.. aku nak siap2 dulu gi ronda-ronda dekat kampung ni.. Wasalam.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

11 ulasan:

  1. wow! glemer! tahniah2..hehe

    BalasPadam
  2. wah tahniah kene turunkan ilmu ni hehehe

    BalasPadam
  3. phheeewiittt... nak join innity ke tu? hehehehe
    Kenduri KFC!!

    BalasPadam
  4. waaaa very da dasatnyaaaa...neway TAHNIAH atas pencapaian itu. cerita jer lagi, pedulikan sapa yg menyampah..

    kamu akan jadi org kedua untuk saya menuntut ilmu nanti hihihi

    BalasPadam
  5. @cik Ila : tq2

    @Mr.Kerro : ilmu tak banyak pon.. tapi kalau nak tanya boleh je.. :-)

    @KiD : buat masa ni masih setia dengan Nuff :-)

    @Far_east : tq2.. insyaallah ada info boleh kongsi nanti.. nak bagi tips tak pandai lagi.. hehehe

    BalasPadam
  6. en Hamid bila nak ajar sy ni? turunkan lah ilmu tu. contact ye ni YM sy: drshahrizan@yahoo.com.

    BalasPadam
  7. @iron-ejam : cari aku dalam FB atas nama "CUBA TEKA" aku jarang guna YM

    BalasPadam
  8. Taniah..Taniah..saya pun target macam awak gak...on the way..
    My latest entry Jawatan Kosong Di Tenaga Nasional Berhad (TNB)

    BalasPadam
  9. Perghh dasyat weh..aku pun tak sampai lagi..hehe

    BalasPadam
  10. I recently heard from a wife who could not say enough nice and complementary things about her husband.

    BalasPadam
  11. hoho..tahniah. bukan senang tu nak dapat 100k impression. Tapi kalau dah tahu, memang senang aje..

    dan tak semestinya bila dah dapat 100k impression tu, boleh join syarikat tu..syarat mereka memang dah ketat gila sekarang..kalau blog tu dapat 100k impression sebulan, belum tentu blog tu diluluskan oleh syarikat tu..masih ada banyak lagi tapisannya..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..