Sarapan Pagi di Dalam Kereta

6/17/2011 08:38:00 PG 3 Comments

 

Salam pagi semua,

Pagi ni ada sedikit kelewatan sampai di opis akibat sedikit kesesakkan di Jalan Tun Razak.. Jadi untuk menghilangkan kebosanan cik malarang dah bekalkan sarapan pagi dalam kereta untuk aku jamah… tq sygku.

cucur badak

Nilah dia cucur badak kegemaran isteriku.

Sebenarnya time2 jam nilah kalau nak hilangkan rasa bosan.. ada baiknya mulut mengunyah.. jadi korang sediakanlah ye makanan ringan dalam kereta untuk dikunyah.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. tak apa bro, janji perut kena isi, lunch nanti makan heavy ya

    BalasPadam
  2. perut kena isi waktu pagi, cucur badak pun ok, jgn tercekik sudah!

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..