Pelancaran Model Baru Myvi | Serbu Bilik Pameran Perodua Pagi Ni!

6/17/2011 09:14:00 PG , , 10 Comments

 

Salam semua,

Malam tadi sempat aku tengok perasmian model baru perodua myvi yang rekabentuknya dibuat hampir menyerupai model keluaran Toyota Passo Hana di Jepun.

Bagi Model sporty diberi nama Myvi Elegance

Mungkinkah model baru ini akan menjadi model terlaris untuk 5 tahun berikutnya?

Jom kita layan gambar yang aku print screen dari website perodua

Myvi Baru 2011

harga Myvi Baru 2011

Untuk maklumat harga boleh rujuk pada Harga Myvi Baru

 model Myvi Elegance Baru 2011

Myvi Elegance Baru 2011

Myvi Elegance – model Sporty

So kalau ada yang bercita-cita untuk memiliki kereta baru untuk raya tahun 2011 ni.. bolehlah membuat tempahan dimana-mana pusat pameran perodua sekarang.

Info lanjut boleh rujuk di www.perodua.com.my

P/S : Ingat sat lagi nak g showroom perodua ambil gambar.. tunggu update seterusnya

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

10 ulasan:

  1. Warna dlm brochure kdg2 xsame dgn yg kat jln la...hehhe..tapi smart gak kan..

    BalasPadam
  2. cantekkkkkk sangat.. tergoda iman ni..hehe

    BalasPadam
  3. encik myvitrd wajib beli lagi satu kete nih.. hahahaha
    Fabulous Friday #1 | ShaKiddo

    BalasPadam
  4. Cantik jugak kaler purple...

    Lain dari yang lain

    BalasPadam
  5. @sharinginfoz : boleh tahan jugalah.. bahagian dalam dashboard totaly berubah..

    @Zyash : memang betul.. tapi kalau nak cantik boleh cat semula ikut warna kegemaran..

    @Putri malu : Ada barged boleh je beli.. sebab kenderaan sekarang jadi keperluan

    @Kid : hehehe.. modal takda bro.. dah banyak habis g renovate umah.. lagi beberapa tahun baru leh beli 2nd car..

    @worldofantivirus : memang lain dari yg lain.. tapi ni rasanya semua model 1.3 yang 1.5 mungkin tahun depan keluar.. warna lagi cantik..

    BalasPadam
  6. Tapi aku seronok tengok iklan perodua lagi best ....hehehe

    BalasPadam
  7. boleh tahan smart jugak. ade kaler kuning x ? haha.

    BalasPadam
  8. @hazman : biasalah iklan tu yang boleh pikat org untuk beli.. hehehe

    @izyanti : warna kuning takda lagi.. katanya tahun depan model 1.5 akan dikeluarkan mungkin yg tu warna kuning

    BalasPadam
  9. Does the car price vary between different states? If it make sense, I would like to buy a car in California and take it to Utah where I live. As Utah does not have much dealer network available for Toyota, buying a car in CA (due to many dealers compettion) will be cheaper than Utah? Thanks

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..