NESTLÉ DRUMSTICK® Almond Thrill™ What’s Yours Contest

6/02/2011 11:51:00 PG , 1 Comments

 

Salam semua,

Jalan-jalan dalam blog Cik Epal tadi tiba-tiba terpandang pulak satu iklan dari Nestle Drumstick.. apa lagi aku kan jenis pantang nampak iklan baru mesti nak tahu apa ceritanya.. so aku kliklah.. dan yang keluar adalah iklan macam dekat bawah ni.

drumstick

Tengok drumstick ni terus macam aku nak keluar gi beli satu je sekarang ni.. hehehe.. oklah kita sambung cerita pasal iklan dekat atas ni.

Iklan diatas merupakan iklan untuk contest dari  Nestle Drumstick yang menawarkan hadiah berjumlah RM57,000.00.. wahh banyaknya.. boleh gi haji kalau menang ni.. :-) amin..

Macam mana nak Join?

* Klik je dekat “SERTAI IMPIAN KEMBARA” yang ada dalam iklan tu.

drumstick 1

* Rakam + Upload video korang dengan produk aiskrim Nestle Drumstick yang terpilih atau ambil video korang dari facebook.

* seterusnya undi @ like video tersebut.. ajak rakan-rakan dan keluarga like video tersebut.. like tertinggi akan memenangi pertandingan ni.

Apa hadiahnya?

drumstick hadiah

Untuk maklumat lanjut korang boleh rujuk di page facebook Nestle Drumstick… aku nak keluar jab gi beli satu aiskrim Drumstick ni.. ada sapa nak kirim? :-)

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

1 ulasan:

  1. laaa~~ cp tak tau pulak bole menang ribu2..baru jer abes mkn aiskrim tuh...=="

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..