Friday, June 10, 2011

Nak Jual Kabinet Dapur – RM400 | Harga Boleh Runding

Salam semua,

SOLD

Pagi Jumaat ni aku nak buat iklan jual barang ni.. cepat-cepat siapa cepat dia dapat.. hehehe.. Sebenarnya aku nak lelong aku punya Kabinet dapur 4 pintu yang aku beli tahun lepas.

Disebabkan rumah baru tu aku dah buat kabinet dapur baru so rasanya aku dah tak perlukan lagi kabinet yang ada sekarang ni.. jadi aku nak lelong dengan harga RM400. Harga ni masih boleh dirunding jika ada yang berminat.

Kabinet dapur 1

Hanya jual kabinet sahaja.. lain-lain barang atas kabinet tu tak jual ye.. kalau aku jual nanti aku tak boleh nak masak pulak.. hehehe

Kabinet dapur 2

Pintu menggunakan kayu.. masih cantik & elok

Kabinet dapur 3

Permukaan atas kabinet jenis bertile

Kabinet dapur 4

Info Kabinet yang hendak dilelong


- Kabinet bertile
- 4 pintu dari jenis kayu
- 2 laci diatas
- Telah digunakan selama 1 Tahun
- Masih dalam keadaan baik

Sebab Dijual : Pindah rumah baru
Cara bayaran : Tunai & Pengangkutan sendiri
Lokasi : Apartment Sri Meranti, Bandar Sri Damansara.
P/S : Keutamaan diberikan kepada yang tinggal disekitar kawasan Bandar Sri Damansara
(HARGA MASIH BOLEH DIRUNDINGKAN)
Kepada sesiapa yang berminat boleh hubungi aku melalui email : ahm2480@yahoo.com

7 comments:

  1. @zura : pintu memang dari kayu solid.. berat gila nak angkat

    ReplyDelete
  2. Absolutely not! There is never a guarantee that even birds of the same species will get along in one cage. You must never mix types in one cage. You must plan to have proper space

    ReplyDelete
  3. You must never mix types in one cage. You must plan to have proper space

    ReplyDelete
  4. Apa kata buat Giveaway...hehehe

    ReplyDelete
  5. @jai : kalau aku buat giveaway mau berebut orang join ni.. hahaah

    ReplyDelete
  6. Kabinet telah dibooking.. dah ada pembeli petang ni..

    ReplyDelete

Jangan segan-segan bagi komen ye..

Artikal Terdahulu

Catatan Popular Bulan Ini