Myvi Baru 2011 Boleh di Tempah Pada 4 Jun 2011 | Pelancaran Pada 16 Jun 2011

6/01/2011 10:17:00 PTG , , 5 Comments

Salam semua,
Tentunya ramai yang ternanti-nantikan kemunculan model terbaru dari perodua yang bakal dilancarkan pada 16 Jun 2011 oleh PM sendiri di PWTC.
tempahan myvi baru 2011
Untuk makluman korang tempahan sudah boleh dibuat bermula dari 4 Jun 2011 dengan bayaran tempahan sebanyak RM400 sahaja.
Berkenaan harga model baru ini akan dimaklumkan pada hari pelancaran nanti.. Peminat model perodua boleh melihat sendiri model tersebut disemua bilik pameran perodua seleuruh negara selepas pelancaran model baru tersebut.
myvi-extreme-2011
Mungkinkah model ini yang akan dilancarkan nanti.. apa pon nantikan pada 16 Jun 2011.. segalanya akan terjawab nanti
Berita lanjut rujuk : Perodua.com.my

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. bro, ak bru tau sal ne td. nampak design mcm lebih menarik dr yg lame.. dlm dia hopefully ade perubahan.. bru berbaloi nk beli.

    BalasPadam
  2. myvi baru tu mmg lg smart nak2 lg yg kelr kuning tu tp syg lg la ngan myvi yg sy pakai skrg ni...

    BalasPadam
  3. @darkbatman : samalah dengan aku.. sebab tu terus aku share dalam blog.. aku mengharapkan kelainan dalam dia.. rasanya yg 1.5 mungkin ada perubahan yg ketara

    @Cik panadol : memang smart comel & compak.. saya pon masih syg myvi yg ada sekarang ni.. kena tengok masa pelancaran nanti baru leh buat review

    BalasPadam
  4. Tajuk entri macam ada typo error. Bagaimanalah bentuk terbaru MyVi yang baru ini?

    BalasPadam
  5. @akubiomed : tq.. dah betulkan type error tu.. hehehe.. rupa sebenar myvi baru tu tunggu 16hb ni

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..