Mid Valley Renovation Expo 2011

6/01/2011 09:24:00 PG , , 5 Comments

 

Salam semua,

Entri awal bulan ni aku start dengan kisah hujung minggu lepas masa aku gi Mid Valley.. sebenarnya datang Mid Valley ni kalau ada pameran je.. macam minggu lepas ada renovation expo 2011 dan memang kebetulan tak lama lagi nak pindah umah baru ni.. kenalah gi jenguk2 dan cari idea untuk renovate umah baru nanti.

Mid ValleyKebanyakkan peserta pameran mempamerkan ruangan dapur & bilik tidur.. kebetulan kita orang memang tengah mencari set bilik tidur baru. almaklum jelahkan katil kita orang macam tahu-tahu je kita orang niat nak beli yang baru.. boleh pulak dia patah bulan lepas.. hehehe.. jangan fikir lain ye.. :-).

renovation expo 2011

Bila dah pegi expo besar macam ni rugi pulak rasanya kalau tak beli apa-apakan.. sebab sewaktu expo nilah barang-barang dijual dengan harga murah.. dan akhirnya mop dekat bawah ni yang aku beli.

spin 2 mop 1

  spin 2 mop 2 spin 2 mop 3

Rasanya sapa yang nak mop lantai baru nanti.. orang dekat bawah ni ke yang guna mop baru tu.. hehehe.

rumah baruku

Bila rumah bersih & kemas sudah tentu isi rumahnya pon boleh hidup ceria dan tenang.. cuba bayangkan keadaan rumah yang bersepah.. rasanya mesti korang malas nak duduk dalam rumah tu.. sebab tu kebersihan adalah sebahagian dari tuntutan agama.

** Tak sabar pulak nak masuk umah baru ni..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. katil better beli divan terus. kalau jenis yang pasang2 ni mmg cepat jer rosak dan berbunyi kalau gerak2. aku pun nyesal x beli yg jenis divan, biar mahal skit tp puas hati

    BalasPadam
  2. bestnya nak masuk ruah baru.. rugi betul akak terlepas expo yg menarik mcm tu..

    BalasPadam
  3. @matjoe : memang betul mat..katil pasang2 cepat patah.. tengah syok2 baring2 tiba2 bunyi lain macam je.. tengok2 dah patah.. nak kata aku berat tak juga.. hahaha.

    @Hanis Azla : kita orang memang tunggu kalau ada expo renovate ni.. sebab tu bila tahu je ada.. kita orang memang dah set jadual.. takpe next time byk lagi tu expo serupa ni

    BalasPadam
  4. @kid : hahaha.. aku rasa memang kena panggil dialah ni bro.. hehehe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..