Mengidam Pizza Hut Lagi

6/03/2011 09:18:00 PG , 6 Comments

 

Salam pagi semua,

Alhamdulillah masih dipanjangkan usia kita semua lagi sehingga sampai ke hari Jumaat yang penuh dengan berkat ini.

Tu baru pembuka kata.. :-)

Saja nak kongsi pasal cerita semalam.. sebenarnya aku pon naik pelik sejak dua menjak ni.. pasal apa perut aku asik nak makan Pizza Hut je.. kalau macam ni tokey kuda pon jual kandang beb kalau tiap-tiap minggu bedal Pizza Hut je.. hahaha.

pizza hut 1

Tapi nak buat macam mana.. dah teringin makan jelahkan.. nanti kalau dah sakit orang bawakan satu lori pon dah tak guna.. (tiru ayat orang dulu.. hehehe)

Pagi2 ni aku nak bagi korang meleleh air liur lagi..

  pizza hut 4

sup ayam.. yang ni kegemaran cik.malarang.. tapi selalu dapat sup cendawan.. hari ni cendawan tak tumbuh.. so sup ayam pon jadilah

 pizza hut 6

Spageti.. menu pilihan isteri tercinta.. dari dalam kereta lagi dia minta teringin nak makan spageti.. so aku ajaklah gi pizza hut.

 pizza hut 7

Yang ni korang jangan tanya aku.. apa bendanya.. semua orang tahu.. tapi kali ini berbeza macam aku makan dekat Pizza Hut Mid Valley ari tu.. kalau dekat sana aku makan Pizza regular sorang je.. tapi kali ni tak larat aku nak habiskan sorang.. last-last bungkus bawa balik umah.

** Menu sarapan pagi hari ni .. Nasi lemak Free di taja oleh rakan opis.. semoga murah rezeki orang yang selalu belanja makan ni.. oklah aku nak g sarapan dulu.. Wasalam

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. Assalamualaikum, en hamid, apa kb? tahniah sebab akan bergelar ayah..orang asyik belanja sarapan je kan. apa kata belanja sy makan pizza pulak.

    BalasPadam
  2. @iron-ejan : wah tak sangka boleh jumpa aku dlam blog ni.. hehehe.. macam mana sekarang.. anak dah berapa orang?

    apa pon tq2.. hehehe

    BalasPadam
  3. biler nk banje aku ne bro?kehkehkeh
    haihh..pompuan ne ahahaha..gf ak pun ske gile pizza.. smgu x sah klau x delivery pizza..

    BalasPadam
  4. baru sorang..anak tekak...lama dah jumpe tp en hamid wt dek je..

    BalasPadam
  5. salam,,, nak tanya,, ada link utk dowlod cite ombak rindu x?? drama tv2..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..