Jamuan Petang Dengan Gambar Bogel Di Facebook

6/06/2011 04:51:00 PTG 8 Comments

 

Salam semua,

Terperanjat beruk aku bila buka FB tadi aku tengok dalam senarai News Feed ada gambar bogel.. aduh memang memalukan betul.. kalaulah saudara mara atau ibu mertua aku tengok tadi mau jatuh maruah aku.. tak pasal-pasal dia orang ingat aku ni gila seks pulak.

Kepada yang cuba buat kerja-kerja kotor ni harap hentikanlah.. sebab bukan ko yang malu tapi kami yang ada dalam list orang yang ditag tu pon malu juga.. tak pasal petang ni kami dijamu dengan gambar bogel pulak.. hampagas betul

facebook Antara komen pemilik FB yang telah ditag dengan gambar bogel ni.

P/S : Kepada rakan-rakan FB aku yang ternampak gambar tu tadi aku minta maaf dan untuk memberhentikan gambar tu tersebar luas aku terpaksa remove rakan aku yang ditag tu dari senarai friends.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

8 ulasan:

  1. macam2 fb ni kalau yang tak guna cara tak baik

    BalasPadam
  2. @sharinginfoz : tulah pasalnya bro.. malu seh.. buka2 gambar pompuan takda seurat benang dekat badan..

    BalasPadam
  3. macam2 hal.. tak pasal2 kena.. huhuh

    BalasPadam
  4. ade jugak kes cmne..kesian.. dlu aku pun penah kena.. bkn yg bogel yg tutt.. gile kentang aku terkejut.. terus ak del fren aku mane2 yg xpakai baju...kehkehkeh

    BalasPadam
  5. @Kid : tulah pasalnya bro..

    @Darkbatman : ni kerje2 budak tak bermoral bro..

    BalasPadam
  6. Da gak ya kes macam nie..harap saya tak jd mangsa..dgn FB nie senang nak aniaya org.
    My latest entry Jawatan Kosong Di Tenaga Nasional Berhad (TNB)

    BalasPadam
  7. Nice blog information share in this post,Thanks for share this blog with us...

    BalasPadam
  8. Nice blog information share in this post,Thanks for share this blog with us...

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..