Dari PR0 Ke PR4

6/28/2011 08:37:00 PG 10 Comments

 

Salam semua,

Selepas bertukar domain awal tahun ni secara automatik PR aku sebelum ni yang PR2 dah jadi PR0.. tapi tadi bila aku buka blog ramai pulak yang update entri pasal PageRank ni.. apa lagi kalau semua orang dah check blog masing-masing aku nak check juga PageRank blog cap ayam ni.

myvitrd PR4

Semak punya semak.. sapa sangka aku dapat juga PR4 macam kawan-kawan lain yang dapat tu.. terus terang aku katakan cerita pasal PageRank ni aku kurang mahir.. tapi kalau korang nak tahu juga boleh terjah diblog kak Ina.. dalam tu dia ada terangkan sikit-sikit pasal PageRank ni.. kalau korang tak faham juga boleh google je ye.. dah ramai budak explain pasala PageRank ni.

Entri yang berkaitan dengan PageRank boleh terjah Denaihati. So kalau sapa-sapa nak check PageRank blog tu boleh check di PRchecker.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

10 ulasan:

  1. tahniah bro, semoga semakin mantap

    BalasPadam
  2. Tahniah bro, semakin mantap...
    ramai penulis blog yang sudah naik ke PR-4..

    BalasPadam
  3. Tahniah..mencanak naik tu..

    BalasPadam
  4. ooo maksudnyer lagi tinggi lagi baguih laaa...tahniah kamu

    p/s : try cek tapi dia tanak kasi nombor hihi

    BalasPadam
  5. tahniah. mmg hebat. saya pon dpt PR3 dari PR0 :)

    BalasPadam
  6. Tq semua atas sokongan anda semua yang sring datang blog ni.. tanpa pengunjung PR0 akan terus kekal.. heheeh

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..