Dalam Mood Cuti Lagi

6/06/2011 12:49:00 PTG 3 Comments

 

Salam semua,

Buat pertama kalinya semalam blog aku takda entri yang diupdate, 1st sebab aku masih dikampung dan keadaan line broadband tak berapa nak bagus.. lagi satu broadband maxis aku kena sekat sebab terlupa nak bayar.. hehehe.. syok punya pakai sampai lupa nak bayar tu.. yang kesian adalah cik pn. sebab tak tentu arah malam tadi sebab internet takda.. tapi yang bestnya dapatlah tidur awal.. hehehe

Sebenarnya aku ni masih dalam mood cuti lagi ni.. walaupun dah 2 hari aku cuti dekat kampung.. tapi rasanya macam tak cukup je.. mana tidaknya sehari aku dah bawa adik-adik gi ronda-ronda & shopping .. sehari lagi lepak dekat umah je dengan family.. time cuti ni jelah nak lepak2 dengan family.

cendol dan rojak 3 cendol dan rojak 4

Dah penah shopping singgah kejab dekat warung tepi jalan nak layan cendol dengan rojak.. dah lama aku teringin makan cendol ni.. akhirnya jumpa juga satu kedai dekat pekan area umah aku ni.

cendol dan rojak 1 cendol dan rojak 2

Suka je dia orang ni.. dapat makanan dulu.. tengok muka semua suka sakan..

Minggu ni aku dengan cik pn dan start kena kemas-kemas barang dalam umah semua sebab hujung minggu ni dah start nak pindah barang ke rumah baru.. minggu ni juga baru nak kemas-kemas ngan cat rumah baru tu.. aduhhh.. sempat ke semua aku nak buat dalam seminggu ni?

Oklah aku nak keluar kejab g cari maxis service ni.. nak g bayar berukband dulu.. cik pn dah call banyak kali kata internet tak boleh guna lagi.. hehehe.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. memang sonok tengok kengkawan dapat enjoy time cuti skolah....huhuhu

    BalasPadam
  2. haha.. cuti part paling best leh rehat sesuka hati..kehkehkeh.. ko gune beruk 2 bper gb? ak gune yg 12 gb.. bertahan dlm 3mgu je.. ak rs beruk ak cm prob je skg..

    BalasPadam
  3. ...homogeneous mixture is the same as a heterogeneous mixture except that it is typically at...

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..