Buffered Earning Akhirnya Tinggalkan Aku

6/10/2011 12:58:00 PTG , 20 Comments

 

Salam semua,

Lama rasanya aku tak cerita pasal buffered earning ni.. almaklum jelah segan nak tunjuk sebab kalau dibandingkan dengan orang lain banyak lagi buffered earning yang blogger-blogger nuffnang terima.

Setelah 3 bulan berturut aku diberikan buffered earning akhirnya hari ini semua buffered earning tu dah tamat dan telah menjadi metered earning.. dalam erti kata lain dah boleh cash-out ni.. hehehe.

ME 10-6-11

Rancang-rancangnya nak cash out pada bulan depan sebab ingat nak guna duit ni buat duit raya.. hehehe.. tapi manalah tahu kot-kot nuffnang baik hati nak bagi 1 buffered earning untuk bulan 6 ni.. hehehe.

Dulu aku tak percaya yang dengan berblog ni boleh dapat duit sampingan.. tapi bila dah sampai ke tahap boleh dapat cek setiap bulan baru aku percaya.. yang penting bagi aku janji lepas bayar broadband aku setiap bulan pun dah cukup.

P/S : Dulu aku kejar duit dari blog.. tapi sekarang aku kejar trafik.. kalau trafik masyuk insyaallah duit pon leh masyuk.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

20 ulasan:

  1. salam kenal..

    http://bidadarijelita.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. alhamdulillahh..share2 sket..hehe

    BalasPadam
  3. tapi bro setiap bulan ada B.E kan...kira rezeki la tu... ;-p

    BalasPadam
  4. salam kenal

    http://cheriterazanyra.blogspot.com/

    sonoknye tgk cash in sokmo ni;)

    BalasPadam
  5. wow earn banyaknya buffered earning u.. saya punya tak boleh sampai amount tu pun :P

    BalasPadam
  6. patah tumbuh hilang berganti..hik3..bila mau blanje talibaruts ni?

    BalasPadam
  7. @athirah : tq amin

    @kejora : salam kenal untuk anda juga

    @Cik Jannah : boleh je..

    @Hazman : alhamdulilah sebab setiap bulan ada terselit 1 BE

    @Gojes : salam kenal juga

    BalasPadam
  8. @Ken : sikit je ni.. kalau tengok eyriqazz punya lagi takut.. hehehe

    @Eyriqazz : betul tu.. insyallah ada masa boleh je belanja ayam penyet.. hehehe

    BalasPadam
  9. wah myvitrd...best betul....semua BE nk cecah rm100....hebat la...mcm mana nk jd mcm en myvitrd ni....

    BalasPadam
  10. sifu amid makin kencang skrg...congrats bro

    BalasPadam
  11. byk gila...

    mcm mana dpt sponser post tu ek..??

    BalasPadam
  12. @deqdeq : semua berkat kesabaran..insyaallah deqdeq pon boleh

    @Ron : tq ron..

    @Ujang9897 : sponser post tu dia offer dalam email.. rasanya ramai yg dapat pasal kolony tu.. keutamaan kepada ahli GPlus

    BalasPadam
  13. salam bro..

    masyukkkkkkkk gile be ko..meh share sikit..kehkehkeh.. be aku dh tinggal 3 skg..xmcm dlu 1 be leh cecah 3-400.. skg nk dpt rm200 pun dh susah. tp skg aku dh xkejar duit sgt dh..penat bro nk kene wt en3 salu..kehkehkeh

    BalasPadam
  14. tahniah bro, saya punya dah lama tak dapat be, bagilah kat saya nuffnang

    BalasPadam
  15. masyuuuukk!!!!kaching!! kaching!!!..
    cashout je hujung bulan ni.. karang hujung bulan 8 takut lambat lak dapat cek untuk raya.. yeehaaaaa!!!!
    Kelantan vs Terengganu: Perlawanan Akhir Final Pia...

    BalasPadam
  16. hebat tu. setiap BE, dapat dekat seratus. bukan semua orang leh buat tu..

    BalasPadam
  17. bestnya...saya ciput aje dpt,mungkin sbb trafic tak berapa nak kencang kot....

    Heliza Helmi mengalami penyakit Hiperhidrosis

    BalasPadam
  18. nanti, dapat la balik tu..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..